Αθλητισμός

Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Φήμες για ενδιαφέρον από βελγική ομάδα

Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Φήμες για ενδιαφέρον από βελγική ομάδα
Ούγκο Κάιπερς Ολυμπιακός: Στο κόλπο για την απόκτηση του 23χρονου μπαίνει η Μαλίν.

Όλο και περισσότεροι σύλλογοι βάζουν στη λίστα τους τον Ούγκο Κάιπερς. Ο 23χρονος παίκτης του Ολυμπιακού τα πήγε περίφημα ως δανεικός στην Αζαξιό και ανέβασε τις μετοχές του. Το όνομά του ακούγεται όλο και πιο συχνά στα μεταγραφικά νέα ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Η συνεργασία του με την ομάδα της Β’ Γαλλίας ολοκληρώθηκε και ο παίκτης γυρίζει στο Ρέντη. Ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με την Sportime η Μαλίν από το πρωτάθλημα του Βελγίου ενδιαφέρεται να τον κάνει δικό της με τη μορφή δανεισμού.  Πρόκειται για έναν ακόμη σύλλογο που επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ του τον Κάιπερς μιας και το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν και την Σταντάρ Λιέγης να έχει τον ποδοσφαιριστή στο μπλοκάκι της. Μάλιστα όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ της χώρας ήταν (ή είναι) πρόθυμη να πληρώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ της ρήτρας στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. 

Ωστόσο, την ίδια ώρα οι Πειραιώτες σκέφτονται να αξιοποιήσουν τον νεαρό σέντερ φορ. Η αγωνιστική άνοδος του έχουν πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον τεστάρει και να τον διατηρήσει στο Ρέντη δίνοντας του μια ευκαιρία τη νέα αγωνιστική σεζόν. Υπενθυμίζεται, πως ο Βέλγος άσσος το περασμένο καλοκαίρι αποφασίστηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό να δοθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μιας και δεν μπορούσε να χωρέσει στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Τελικά, δόθηκε στην Αζαξιό πραγματοποιώντας εκεί εξαιρετική σεζόν και αποσπώντας εγκωμιαστικά σχόλια για τις επιδόσεις του. Συγκεκριμένα, ο Κάιπερς σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Γαλλίας μέτρησε 5 τέρματα και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του, με το όνομά του να μπαίνει στη λίστα αυτών που προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Πριν έρθει στο λιμάνι ο νεαρός αγωνιζόταν στην χώρα μας για χάρη του Εργοτέλη.

Οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος ντόρος για το όνομα του. Οι μεγάλες ομάδες της Super Keague ψάχτηκαν για την απόκτηση του και η ΑΕΚ φάνταζε το μεγάλο φαβορί για να τον κάνει δικό της. Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πληρώσει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να τα βρουν μαζί του και το θέμα δεν προχώρησε, με τον Κάιπερς να καταλήγει στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments