Video

Μακεδόνας Μοσχολιού: Με έβλεπε σαν να είμαι ο γιος της που έχει χάσει

Μακεδόνας Μοσχολιού: Με έβλεπε σαν να είμαι ο γιος της που έχει χάσει
Μακεδόνας Μοσχολιού: Για τη συνεργασία καθώς και τη σχέση του με την Ελληνίδα τραγουδίστρια, μίλησε ο γνωστός ερμηνευτής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Ιουλίου, ο Κώστας Μακεδόνας.

Η σχέση του με τη Βίκυ Μοσχολιού

Ο γνωστός ερμηνευτής ο οποίος γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1967 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε, μίλησε για την καριέρα του, το επάγγελμα του πιλότου, τις συνεργασίες του και τη μεγάλη επτυχία του «Πάρτο Λίζα» ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και τους καλλιτέχνες που συνάντησε στη μέχρι τώρα πορεία του. Στην εκπομπή εξάλλου, προβλήθηκε ένα σπάνιο βίντεο του Κώστα Μακεδόνα με τη Βίκυ Μοσχολιού από την πρώτη τους συνεργασία, με τον ερμηνευτεί να λέει έπειτα:

«Με αγαπούσε πολύ η Βίκυ Μοσχολιού. Από την πρώτη στιγμή μου λέει, εσύ τώρα θα είχες την ηλικία του γιου μου, που τον έχασα σε κάποια άτυχη γέννα. Και της έκατσε αυτό. Σαν να είμαι ο γιος της που έχει χάσει και με αντιμετώπισε έτσι όλα τα χρόνια». Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 10 ετών και τα μαθητικά χρόνια πρωταγωνίστησε στις μουσικές εκδηλώσεις του σχολείου του, αναφέρθηκε και στην πρώτη του συνάντηση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Ο Κώστας Μακεδόνας δεν αγαπά μόνο το τραγούδι αλλά τα αεροπλάνα

Επίσης, για το πώς αποφασίστηκε να κάνει καριέρα με το καλλιτεχνικό όνομα «Μακεδόνας» και όχι με το κανονικό του (Πάκας) μίλησε ο σπουδαίος ερμηνευτής ο οποίος παράλληλα με τις σπουδές του στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, άρχισε να τραγουδάει σε μαγαζιά της πόλης, όπου και τον άκουσε ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο Κώστας Μακεδόνας όμως, δεν ξέχασε να αναφερθεί και στην αγάπη του για τα αεροπλάνα. Για αυτό διηγήθηκε τη συνομωσία της μητέρας του για να μην γίνει πιλότος. «Μου είχε πει ότι επειδή είμαι μοναχοπαίδι, δεν μπορώ να μπω στην αεροπορία, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό!», αφηγήθηκε στους παρουσιαστές Βαμβακάρη και Γιαννούτσο ο τραγουδιστής. Τέλος, ο δημοφιλής ερμηνευτής αναφέρθηκε στην ιστορία πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Πάρτο Λίζα» και το πώς αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments