Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Χαρίζει και λεφτά για να γυρίσει στον Πειραιά

Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Χαρίζει και λεφτά για να γυρίσει στον Πειραιά
Κώστας Σλούκας Ολυμπιακός: Ο διεθνής γκαρντ θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά για αγωνιστικούς και οικογενειακούς λόγους. Μάλιστα, χαρίζει και λεφτά στη Φενέρ για να του το επιτρέψει.

Είναι δεδομένο ότι ο Κώστας Σλούκας θέλει πολύ να γυρίσει στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα, αυτό το έχουν εμπεδώσει στη Φενέρμπαχτσε στην οποία έχουν μεγάλο σεβασμό προς το πρόσωπό του, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα, ο διεθνής γκαρντ χαρίζει μέχρι και λεφτά στην τουρκική ομάδα για να τον αποδεσμεύσει.

Σύμφωνα με το «Φως» και τον δημοσιογράφο Νότη Ψιλόπουλο, «θέμα χρόνου είναι η επίσημη αποδέσμευση του Κώστα Σλούκα από τη Φενέρμπαχτσε. Ο 30χρονος γκαρντ, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας το 2019, έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την τουρκική ομάδα για την αποδέσμευσή του. Χάρισε ορισμένα από τα χρωστούμενα (πιθανότατα τα μισά από τα 600.000 ευρώ που έχει να λάβει), ως δείγμα καλής θέλησης για την ελευθερία του, αλλά και ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στη νέα μεταβατική εποχή στην οποία μπήκε η Φενέρ».

Θυμίζουμε ότι η τουρκική ομάδα έχει αποφασίσει να ρίξει το μπάτζετ της από τα 30 στα 20 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν που έρχεται, ενώ δεν θα έχει πια τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της.

Σύμφωνα με το «Φως», απομένουν ορισμένες διαδικαστικές λεπτομέρειες και η νυν ομάδα του προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοφ σύντομα θα ανακοινώσει το «αναίμακτο διαζύγιο» με τον Έλληνα διεθνή γκαρντ. Αν όχι τη Δευτέρα, σίγουρα την Τρίτη (21/7). Ο παίκτης, μάλιστα, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, ενώ έχει και βρει και σπίτι στα Νότια προάστια της Αττικής για να εγκατασταθεί μόνιμα. Μάλιστα, έχει στα χέρια του και πρόγραμμα προπόνησης από το γυμναστή της ομάδας του Πειραιά, Ανδρέα Γκατζούλη.

Χρειάστηκαν λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση

Ο Κώστας Σλούκας, όπως αναφέρει το σάιτ της εφημερίδας, δεν ήταν ελεύθερος ούτε τελικά υπήρχε «παραθυράκι» με μπάι άουτ στο συμβόλαιό του. Ήταν καθαρά στο χέρι του συλλόγου το αν θα κρατούσε τον παίκτη η Φενέρμπαχτσε. Όπως όμως τόνιζε όλες αυτές τις μέρες η πλευρά του Κώστα Σλούκα, «με το διαζύγιο θα βγούμε κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Και εσείς θα γλιτώσετε τα 2.000.000 ευρώ από το μπάτζετ σας, αφού θέλετε να το μειώσετε, και ο παίκτης θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του». Βέβαια, αν ο Σλούκας δεν ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά να παίξει σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη, τότε τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά και η ομάδα του να μην του έδινε το ΟΚ που φαίνεται ότι θα υπάρξει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments