Ελλάδα

16χρονη Τρίκαλα: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον θάνατό της – Τι φοβούνται οι Αρχές

16χρονη Τρίκαλα: Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον θάνατό της  – Τι φοβούνται οι Αρχές
16χρονη Τρίκαλα: Οι φωτογραφίες της αυτοψίας θέτουν πολλά ερωτήματα στην Ασφάλεια Τρικάλων αλλά και στους συγγενείς της άτυχης κοπέλας καθώς υποστηρίζουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοκτονία.

Σε προβληματισμό βρίσκονται οι Αρχές σε σχέση με τις φωτογραφίες αυτοψίας της άτυχης 16χρονης καθώς τα ερωτήματα που έχουν αρχίσει να βγαίνουν στην επιφάνεια για την ακριβή θέση του σώματός της μετά τον θάνατο αρχίζουν να μεγαλώνουν.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες της δικογραφίας, αφού η 16χρονη Μαρία φαίνεται να έχει εκδορές στην πλάτη και στα χέρια. Το σώμα της στο σημείο που βρέθηκε φαίνεται να είναι πεσμένο στο έδαφος με το θώρακα ενώ το κεφάλι της είναι γυρισμένο προς την εκκλησία. Η εικόνα αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, προβληματίζει την οικογένεια και τους αξιωματικούς ασφαλείας ως προς τον τρόπο που έγινε η πτώση της κοπέλας, μήπως μεσολάβησε κάποιο σπρώξιμο.

Οι μαρτυρίες

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχει μια μάρτυρας η οποία ήταν στο αμάξι μαζί με την οικογένειά της όταν είδε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στην κατάθεσή της, τη 16χρονη κοπέλα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση να τρέχει κλαίγοντας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν ταυτίζεται πλήρως η περιγραφή των ρούχων που έδωσε η μάρτυρας με τα ρούχα που φορούσε η άτυχη κοπέλα, και η αξιοπιστία της μαρτυρίας της γυναίκας ελέγχεται από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr και του δικηγόρου της οικογένειας οι αστυνομικοί συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από το φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης μαθήτριας κι ότι όλα τα σενάρια είναι πιθανά μέχρι να βρεθεί η άκρη του νήματος. «Εξετάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια, ελέγχουμε το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της κοπέλας και είμαστε επιφυλακτικοί να μορφώσουμε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση πριν να έχουμε επίσημη τοποθέτηση από τον δικό μας τεχνικό σύμβουλο» λέει ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Σαμαρτζής .

Οι γονείς επιμένουν πως πρόκειται για έγκλημα

Οι γονείς και τα αδέρφια της Μαρίας μετά την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου, έκαναν λόγο για εγκληματική ενέργεια, και μάλιστα δήλωναν αποφασισμένοι να φτάσουν την υπόθεση μέχρι τέλους. «Την αδερφή μου τη σκότωσαν, δεν αυτοκτόνησε. Είναι δυνατόν ένας αστυνομικός να γυρίζει μέσα στη νύχτα με ένα ανήλικο κορίτσι χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της; Εγώ όπως και οι γονείς μου δεν γνωρίζαμε τίποτα για τη σχέση της Μαρίας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Τη Μαρία την αγαπούσα πάρα πολύ και την πρόσεχα όπως και τη Χριστίνα και τους έλεγα συνέχεια ότι θα είμαι δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστείτε. Τα μυστικά της η Μαρία τα συζητούσε πολύ με τη δίδυμη αδερφή της, τη Χριστίνα, ήταν αχώριστες» λέει στο protothema.gr ο αδερφός της άτυχης Μαρίας.

«Έγινε έγκλημα»

«Έγκλημα έγινε και πέθανε το κορίτσι μας. Θέλω να βγει στο φως όλη η αλήθεια για το θάνατο της Μαρίας μας. Δεν γνώριζα ότι το παιδί μου είχε φύγει κρυφά από το σπίτι μέσα στη νύχτα για να συναντήσει έναν αστυνομικό με τον οποίο είχε σχέση μαζί του, από ότι έμαθα αργότερα. Σαν μάνα συνέχεια έλεγα στα δίδυμα κορίτσια μου ότι πρέπει να προσέχετε τις παρέες σας και να προσέχει η μία την άλλη. Δεν γνώριζα ότι η Μαρία μου είχε φίλο κι ότι βγήκε μαζί του στις 02.00 τα ξημερώματα.

Η Χριστίνα μου, μου τα είπε όλα μετά το κακό που μας βρήκε. Η κόρη μου ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι , δεν της χαλούσα κανένα χατήρι, είχε δίψα για τη ζωή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί αυτοκτόνησε. Τι στεναχώρια μπορεί να είχε ένα κοριτσάκι μόλις 16χρονών που να ήθελε να αυτοκτονήσει; Το σπίτι μας είναι τριώροφο, θα μπορούσε να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού μας για να αυτοκτονήσει κι όχι να τρέχει μέσα στην νύχτα. Μου το σκότωσαν το παιδί μου».

«Ήταν ένα λουλουδάκι η Μαρία μου. Η δίδυμη αδερφή της, η Χριστίνα είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά. Ήταν αχώριστες και τώρα έμεινε μόνη της. Θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη στο παιδί μας εκείνο το βράδυ. Θα φτάσω την υπόθεση μέχρι τέλους για να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου» λέει ο πατέρας της 16χρονης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments