Video

The Booth: Αυτός είναι ο λόγος που η εκπομπή του OPEN δεν βγήκε στον αέρα

The Booth: Αυτός είναι ο λόγος που η εκπομπή του OPEN δεν βγήκε στον αέρα
The Booth: Μια αλλαγή στο πρόγραμμα του OPEN έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουλίου.

Η καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του OPEN «The Booth» δεν προβλήθηκε σήμερα Τετάρτη, παρότι είναι πρόγραμμα που μεταδίδεται ζωντανά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ζωντανή εκπομπή «The Booth» με τη Σοφία Μουτίδου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, την Κρυσταλλία και τη Σοφία Κουρτίδου δεν βγήκε στον αέρα και αντί αυτής προβλήθηκε επανάληψη της ελληνικής σειράς «Για Πάντα Παιδιά».

Όπως είδαμε σε μήνυμα που πέρασε πάνω από την οθόνη της τηλεόρασης, ο λόγος που η εκπομπή «The Booth» δεν βγήκε στον αέρα είναι η στάση εργασίας της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. Ωστόσο, όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την τηλεοπτική εκπομπή, «η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα έρχονται κάθε μεσημέρι live, με την πιο feel good διάθεση, και μοιράζονται σκέψεις, χαρές και αγωνίες με τους τηλεθεατές».

Συζητούν μαζί με τους τηλεθεατές τα θέματα που τους απασχολούν

Ζωντανό, άμεσο, διαδραστικό και με πολύ χιούμορ το «The Booth» έρχεται να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων. «Τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα σου».

Μαζί τους, «οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους, φέρνοντας στο… τραπέζι την αντικειμενική άποψη του τρίτου που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση». Έτσι, η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα επιστρατεύουν τη θετική διάθεση του αξεπέραστου «girl power» και περιμένουν το τηλεοπτικό κοινό κάθε μεσημέρι στις 14:50 στο δικό τους «θάλαμο», στο «The Booth».

Πάντως, πολλοί είναι οι τηλεθεατές που καλούν στη μεσημεριανή εκπομπή και μοιράζονται τα προβλήματά τους. «Μου ζήτησε το αγόρι μου να κλείσω τα social media», «όποια σχέση και να ξεκινήσει η κόρη μου λήγει άδοξα», «η κολλητή μου παντρεύεται και ζηλεύω» και «η πεθερά μου ήθελε να βάλει το φόρεμα που δεν μου έκανε εμένα» ήταν μερικά από τα θέματα με τα όποια έχουν ασχοληθεί μέχρι στιγμής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments