Ελλάδα

Γιώργος Μαρίνος: Άσχημα νέα για τον ηθοποιό

Γιώργος Μαρίνος: Άσχημα νέα για τον ηθοποιό
Γιώργος Μαρίνος: Η υγεία του έχει επιδεινωθεί σημαντικά ενώ έχει κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια.

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου. Ο Έλληνας ηθοποιός που ήταν από τους πρωτοπόρους των ζωντανών show στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι σε κακή κατάσταση. Η υγεία του έχει επιδεινωθεί σημαντικά ενώ έχει κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια. Οι τελευταίες αναφορές σημείωναν ότι ο Γιώργος Μαρίνος φιλοξενείται στο «Σπίτι του ηθοποιού» ωστόσο έχει διαψευστεί.

Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε για τον ηθοποιό στο περιοδικό «Λοιπόν».

«Κάποια στιγμή μετά την πρώτη έξαρση της περιπέτειάς του, επιχείρησα βρίσκοντας ένα τηλέφωνο να του μιλήσω. Χάρηκε που με άκουσε, αλλά ήταν λίγο απών. Σαν να είχε αλλού την σκέψη του. Τώρα δεν γνωρίζω που είναι, έχω ακούσει διάφορες φημολογίες, αλλά δεν ξέρω. Δεν είναι πάντως στο «Σπίτι του Ηθοποιού», σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν μπόρεσα επικοινωνήσω μαζί του» είχε αναφέρει και ο Σπύρος Μπιμπίλιας

Πριν από κάποιους μήνες, ο άνθρωπος που φροντίζει εδώ και αρκετό καιρό τον Γιώργο Μαρίνο, έσπασε τη σιωπή του απαντώντας στην Άννα Φόνσου όσο και σε όσους τον κατηγορούν ότι κρατάει τον άλλοτε σταρ της πίστας απομονωμένο. «H Φόνσου δεν είναι φίλη του. Να σταματήσει να ασχολείται μαζί του. Είναι μια χαρά στην υγεία του και ήταν επιλογή του να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας για να αφήσει χώρο στους νέους. Εγώ είμαι 40 χρόνια φίλος του και τον βοηθάω και τον φροντίζω. Με εμπιστεύεται απόλυτα. Είναι κρίμα ο Μαρίνος να έχει μία τόσο μεγάλη καριέρα και να τον κάνει νούμερο» είχε δηλώσει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως: «Εγώ προσωπικά που είχα δουλέψει με τον Γιώργο Μαρίνο δεν μπόρεσα να έρθω σε επαφή μαζί του, παρά μόνο τότε που ήταν στο σπίτι του ηθοποιού. Από εκεί και πέρα χάσαμε κάθε ίχνος του. Τώρα, ο κάθε άνθρωπος που υποτίθεται ότι τον προστατεύει, μπορεί να λέει κάποια πράγματα. Αφού δεν τον γνωρίζουμε δεν μπορώ να πω κάτι. Η Άννα Φόνσου προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, δεν μπόρεσε και παραιτήθηκε». Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Φόνσου είχε στείλει επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, δηλώνοντας ανησυχία για την κατάσταση του Γιώργου Μαρίνου και ζητούσε την παρέμβαση της. Η γνωστή ηθοποιός παλιότερα τον είχε φιλοξενήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments