Αθλητισμός

Ερσάν Χατζισαφί Άρης: Στη λίστα των «κίτρινων» ο έμπειρος Ιρανός ποδοσφαιριστής

Ερσάν Χατζισαφί Άρης: Στη λίστα των «κίτρινων» ο έμπειρος Ιρανός ποδοσφαιριστής
Ερσάν Χατζισαφί Άρης: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει στη λίστα της τον παλιό παίκτη του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Έναν παίκτη με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και με σπουδαία παρουσία στην Εθνική ομάδα της χώρας του έχει στο «στόχαστρό» του ο Άρης. Σύμφωνα με το metrosport.gr, στη μεταγραφική λίστα των «κίτρινων» βρίσκεται και ο Ερσάν Χατζισαφί, ο οποίος έχει στο παρελθόν αγωνιστεί σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό. Ο πολύπειρος Ιρανός έχει φορέσει 103 φορές τη φανέλα της ασιατικής Εθνικής ομάδας, ενώ έχει πετύχει και 7 γκολ. Πρώτη φορά αγωνίστηκε με την Εθνική Ιράν το -μακρινό πλέον- 2008.

Τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε, ο Ιρανός αγωνίστηκε στην πατρίδα του, με τα χρώματα της Τράκτορ, καταγράφοντας 24 συμμετοχές και έξι τέρματα. Στην Τράκτορ, ο Χατζισαφί αγωνίστηκε περισσότερο ως αριστερός χαφ, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως μπακ, αλλά και ως επιτελικός μέσος.

Πριν την Τράκτορ, αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Σεπαχάν, Φρανκφούρτη, ξανά στην Τράκτορ και στη Σεπαχάν. Έχει φορέσει πολλές φορές το περιβραχιόνιο της Εθνικής Ιράν. Αν ο Άρης τελικά τον αποκτήσει, θα αποτελέσει μορφή και για τα αποδυτήρια της ομάδας χάρη στη σπουδαία εμπειρία του.

Τι έγινε με Κουέστα

Μέσα σε λίγες ώρες, όλα άλλαξαν. Υπήρξε πλήρης ανατροπή δεδομένων και οι φίλοι του Άρη θα δουν τον τερματοφύλακα της ομάδας τους να παραμένει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για άλλα δύο χρόνια. Τι συνέβη; Η συνάντηση που έγινε σήμερα έφερε τη συμφωνία!

Ο Χουλιάν Κουέστα ουσιαστικά ήταν και με τα… δύο πόδια εκτός «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι απαιτήσεις του Ισπανού τερματοφύλακα ανάγκαζαν τον Άρη να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις, σε σημείο που απ’ το ρεπορτάζ των «κίτρινων»… έβγαινε πως ο Μπάλας Μέγερι θα είναι ο αντικαταστάτης του Κουέστα. Όπως αποδεικνύεται όμως, πολλά απ’ αυτά ήταν… παιχνίδια τακτικής.

Κι αυτό γιατί ο Χουλιάν Κουέστα τα βρήκε τελικά με τον Άρη, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Το κρίσιμο ραντεβού και πιθανότατα μια τελευταία επαφή που είχε κανονιστεί, ήταν το σημερινό (24 Ιουλίου). Σε αυτή τη συνάντηση ο έμπειρος γκολκίπερ υποχώρησε κάπως αναφορικά με τις απαιτήσεις του για τα μπόνους που κρίνονταν υπερβολικές, ο Άρης ανέβασε τη δική του προσφορά κι έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή, όπως σημειώνει το onsports.gr.

Έτσι το θέμα «κλείνει» με τον καλύτερο τρόπο για τις δύο πλευρές, καθώς κοινή επιθυμία ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία. Ο Κουέστα λοιπόν ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν με τον Άρη και αν ολοκληρώσει και το νέο του συμβόλαιο, θα είναι στους «κίτρινους» μια τετραετία τουλάχιστον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments