Ελλάδα

Φιλιατρά φονικό: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 57χρονης – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός [vid]

Φιλιατρά φονικό: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 57χρονης – Συνελήφθη ένας αλλοδαπός [vid]
Φιλιατρά φονικό: Ο 34χρονος φέρεται να μπήκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι της 57χρονης και να της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση της δολοφονίας της 57χρονης η οποία έγινε την περασμένη Τετάρτη 22 Ιουλίου, στην περιοχή Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τις κινήσεις στις οποίες προχώρησε η αστυνομία, συνελήφθη ένας 34χρονος αλλοδαπός καθώς όπως προέκυψε από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας, ο εν λόγω άνδρας μπήκε το μεσημέρι της μοιραίας εκείνης ημέρας στο σπίτι της άτυχης γυναίκας. Να σημειωθεί πως ο 34χρονος, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν σε καλλιέργειες που διατηρούσε η 57χρονη, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία λοιπόν, αφού της επιτέθηκε με μαχαίρι την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Αμέσως μετά ο 34χρονος έφυγε από το σπίτι, ενώ λίγη ώρα αργότερα η 57χρονη βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της. Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, έφθασαν στη σύλληψη του 34χρονου αξιοποιώντας στοιχεία από οπτικό υλικό καμερών ασφαλείας, αλλά και από μαρτυρικές καταθέσεις.

Το χρονικό της υπόθεσης

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Ιουλίου, μια γυναίκα στην περιοχή των Φιλιατρών στο σπίτι της που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη γυναίκα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία ειδοποίησε τις αρμόδιες Aρχές. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, εντόπισαν στη σορό της 57χρονης τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν από μαχαίρι. Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ περίμεναν και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Από την αρχή υπήρχε ένας ύποπτος για την άγρια δολοφονία και οι έρευνες είχαν στραφεί στον άνδρα από το επαγγελματικό της περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, βάσει των πληροφοριών η αστυνομία είχε εστιάσει σε συγκεκριμένο αλλοδαπό πρόσωπο το οποίο, όπως αναφέραμε και παραπάνω, δούλευε με το θύμα και συγκεκριμένα εργαζόταν στα θερμοκήπια που διατηρούσε η άτυχη μαζί με την αδελφή της. Αναφέρεται πως οι δύο γυναίκες είχαν απολύσει πρόσφατα τον αλλοδαπό εργάτη από τα θερμοκήπιά τους με τις εικασίες να κάνουν λόγο για θυμό του δράστη ο οποίος προέβη στην αποτρόπαια πράξη. Πάντως, η αστυνομία διερεύνησε και το ενδεχόμενο να υπήρχε συνεργάτης στο έγκλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments