Διεθνή

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα θεωρία αναφέρει ότι είναι ζωντανή και ζει στην Πορτογαλία

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα θεωρία αναφέρει ότι είναι ζωντανή και ζει στην Πορτογαλία
Υπόθεση Μαντλίν: Γυναίκα υποστηρίζει ότι την είδε πριν από 3-4 χρόνια έξω από σούπερ μάρκ - Είδε μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν.

Η υπόθεση της μικρής Μαντλίν είχε συγκλονίσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ενώ νέες μαρτυρίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ειδικότερα, νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν, καθώς μια γυναίκα στην Πορτογαλία υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν. «Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε η γυναίκα. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρόνια.

Σημειώνεται ότι η Μαντλίν έπασχε από κολόβωμα ίριδας, μια κατάσταση που εμφανίζεται με συχνότητα 1 στις 10.000 γεννήσεις – Συνεργάτης της εκπομπής υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν αξιόπιστη

«Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της» είπε σύμφωνα με την Daily Mail. «Μπορεί να φαντάζει ακραία εκδοχή αλλά όλα είναι πιθανά και δεν μπορεί τίποτα να αποκλειστεί» πρόσθεσε. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο σοβαρά εξετάζει η πορτογαλική αστυνομία τον ισχυρισμό αυτό.

Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν πριν λίγες εβδομάδες πως έχουν «ισχυρές αποδείξεις» ότι η Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή

Η ομάδα του εισαγγελέα Γουόλτερς  παράλληλα ανακάλυψε ότι τη νύχτα που εξαφανίστηκε η 3χρονη τότε Μαντλίν από το θέρετρο στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, ένα κινητό τηλέφωνο που συνδέεται με τον βασικό ύποπτο χρησιμοποιήθηκε στην άμεση περιοχή του δωματίου του ξενοδοχείου όπου και διέμενε το κοριτσάκι. «Γνωρίζουμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου, που χρησιμοποιήθηκε από τον ύποπτό μας την 3η Μαϊου 2007, είχε συνδεθεί στον ιστό που ανήκει στο Ocean Club στην Πράια ντα Λουζ», επεσήμανε ο εισαγγελέας για τον Γερμανό παιδόφιλο ο οποίος είναι κοντά στην αποφυλάκιση, μία δυσάρεστη εξέλιξη για τις γερμανικές Αρχές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, οι δικηγόροι του Μπρίκνερ έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του πελάτη τους, ο οποίος έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments