Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη σχέση: Κάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της [pic]

Μαρία Ηλιάκη σχέση: Κάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της [pic]
Μαρία Ηλιάκη σχέση: Η γνωστή πρώην παρουσιάστρια είναι μαζί με τον φίλο και σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, σε διακοπές στην πανέμορφη Κρήτη.

Η Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησε τις διακοπές της και όπως πληροφόρησε τους χιλιάδες ακολούθους της, σύντομα θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στην πόλη.

Με χαλαρή διάθεση, στην αγαπημένη της Κρήτη

Η γνωστή πρώην παρουσιάστρια είναι μαζί με τον φίλο και σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, σε διακοπές στο πανέμορφο ελληνικό νησί και τόπος καταγωγής τους, στην Κρήτη. Το πιο σημαντικό για εκείνη βέβαια είναι ότι επιτέλους θα χαρεί και τον σύντροφό της, τον οποίο είχε μήνες να δει λόγω της καραντίνας, αν και πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στην Ελβετία, μόλις ανακοινώθηκε η άρση των μέτρων.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, τα προγραμματισμένα ταξίδια της φαίνεται πως ματαιώθηκαν εξαιτίας της έξαρσης του κορωνοϊού. Η ίδια παρέμεινε στο σπίτι όπως επιτάσσουν τα νέα δεδομένα και φρόντιζε να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει τον χρόνο της. Στο κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία έγραψε: «Είναι πολύ περίεργο να είσαι μακριά από τον άνθρωπό σου… Και να ξέρεις ότι θα είσαι για αρκετό καιρό ακόμα… Όμως όταν υπάρχει αγάπη… Τη νιώθεις ακόμα και στο FaceTime».

Η ίδια ποζάρει άβαφη, ηλιοκαμένη, χωρίς κανένα ρετούς

«Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε. Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ, ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει», είχε δηλώσει στην Ελένη Μενεγάκη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της.

Η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε μάλιστα, με τους ακολούθους της την πρώτη φωτογραφία από την παραλία. Και δεν είναι μόνη αφού από πίσω της είναι ο γοητευτικότατος σύντροφός της. Η ίδια ποζάρει άβαφη, ηλιοκαμένη και με το μαγιό της στο πλευρό της σχέσης της. «Στη θάλασσα», είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό στης στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments