Lifestyle

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάτι ξέχασε να φορέσει

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάτι ξέχασε να φορέσει
Οι φωτογραφίες της κόβουν την ανάσα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μία από τις πιο γνωστές κοπέλες, που συμμετείχαν στο Next Top Model, που προβλήθηκε το 2009. Η μελαχρινή καλλονή έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Μετά από πολύ καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποφάσισε ξανά να φωτογραφηθεί χωρίς ρούχα, κάνοντας ένα καλοκαιρινό δώρο στους χιλιάδες ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πρώην παίκτρια του Next Top Model και άλλων ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης πόζαρε για δύο φωτογραφίες που θύμισαν τον παλιό αγαπημένο της εαυτό στα ανδρικά περιοδικά.

Φορώντας μόνο ένα καπέλο και κοσμήματα, η Δήμητρα απέδειξε γιατί θεωρείται ακόμα ένα από το πιο όμορφα σώματα στον χώρο της μόδας και μία από τις πιο επιθυμητές γυναίκες της ελληνικής βιομηχανίας του θεάματος. Το μοντέλο προχώρησε σε αυτή τη φωτογράφιση διαφημίζοντας κοσμήματα, αλλά πόσοι νομίζετε ότι τα παρατήρησαν; Κανείς αφού όλα τα μάτια καρφώθηκαν στην καλλίγραμμη Δήμητρα. Κάτι τέτοιες εικόνες είχε και ο Δημήτρης Μηλιώνης που παράτησε προ ημερών την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα κρύα του λουτρού. Άλλωστε δεν μπορεί να συγκριθεί η Αλεξανδράκη με την Σπυροπούλου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι 30 ετών κατάγεται από την Κρήτη και εργάζεται ως μοντέλο ενώ έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και δύο χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για τον τετράποδο φίλολ της, που με δυσκολία αποχωρίζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments