Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [27/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [27/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [27/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [27/07/20].

Κριός

Παρόλο που υπάρχει ένα στοιχείο πάθους γύρω σας, μπορεί να χρειαστεί λίγη δουλειά για να υλοποιηθεί. Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι εάν θέλετε να προσεγγίσετε ερωτικά ένα συγκεκριμένο άτομο, θα χρειαστεί να το αποπλανήσετε και με το μυαλό σας.

Ταύρος

Η ενέργεια της μέρας σας δίνει ένα προβάδισμα στον ερωτικό τομέα. Εάν ανταγωνίζεστε με κάποιον άλλον για την καρδιά του αντικειμένου του πόθου σας, τότε να είστε σίγουροι ότι θα επικρατήσετε. Δεν θα έχει να κάνει τόσο με την φυσική έλξη ανάμεσά σας, όσο με το ποιος από εσάς μπορεί να μιλήσει πιο εύγλωττα για ορισμένα θέματα.

Δίδυμοι

Η αγάπη και η γνώση πάνε χέρι – χέρι σήμερα. Έτσι, εάν είστε αποφασισμένοι να εντυπωσιάσετε κάποιον/α, θα πρέπει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να είστε σε θέση να συζητήσετε για ορισμένα εξειδικευμένα θέματα. Εφαρμόστε αυτή την τακτική και θα επιτύχετε θαύματα.

Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ευνοεί την συμμετοχή σε συζητήσεις, σε διαλέξεις και γενικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν θα βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή περιμένοντας απλά να βρεθεί κάποιος/α ξεχωριστός/ή στο δρόμο σας, αλλά βγαίνοντας έξω και επεκτείνοντας ενεργά τους ορίζοντές σας.

Λέων

Μια αλλαγή στις πεποιθήσεις σας μπορεί να είναι αυτό που απαιτείται για να βρείτε επιτέλους τον έρωτα της ζωής σας. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι ο τρόπος με τον οποίο βλέπατε τις σχέσεις σας μέχρι τώρα, προκαλούσε καθυστερήσεις και κατά συνέπεια απογοητεύσεις. Αν καταφέρετε να εντοπίσετε το πρόβλημα και να το επιλύσετε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια ικανοποιητική σχέση στο μέλλον.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι είστε κάπως αναποφάσιστοι για τα συναισθήματά σας. Νιώθετε πολύ θερμά απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άτομο, ωστόσο δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να το εμπιστευτείτε για κάτι σοβαρό. Ακούστε το ένστικτό σας και ενεργήστε αναλόγως.

Ζυγός

Δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο και τη στάση του απέναντί ​​σας. Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ότι η κατάσταση αλλάζει κάθε λεπτό, αφήνοντάς σας πιο μπερδεμένους από ποτέ. Ίσως θα πρέπει να του/της πείτε ότι όλο αυτό σας δημιουργεί τρομερή ανασφάλεια.

Σκορπιός

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να παρακολουθήσετε έναν κύκλο σπουδών, που θα σας προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον. Επίσης, θα σας επιτρέψει να γνωριστείτε με άτομα που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα με εσάς.

Τοξότης

Τελικά η φράση ότι τα ετερώνυμα έλκονται μπορεί να έχει κάποια βάση, ειδικά με το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Εάν πάτε σε κάποιο πάρτι ή συμμετέχετε σε μια κοινωνική περίσταση, μπορεί να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο θα αισθανθείτε μια άμεση επαφή. Νιώθετε ότι είστε τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο όμοιοι παράλληλα. Απολαύστε το!

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας ενθαρρύνει να είστε πιο τολμηροί στην ερωτική σας ζωή. Υπάρχουν στιγμές που θα σας ωφελούσε να μην είστε συνεχώς με τα ίδια άτομα αλλά να προσπαθήσετε να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας και να κάνετε παρέα ακόμη και με άτομα με τα οποία πιστεύετε ότι δεν ταιριάζετε.

Υδροχόος

Η γνώση μπορεί να είναι η λέξη-κλειδί της ερωτικής σας ζωής σήμερα. Ίσως γνωρίσετε το άτομο των ονείρων σας κατά τη διάρκεια κάποιου μαθήματος, διάλεξης ή εκπαιδευτικής εκδρομής. Η σχέση σας μπορεί να εξελιχθεί όμορφα, αν και οι δύο ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του.

Ιχθύες

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις τέλειες συνθήκες για να προσκαλέσετε μερικά άτομα σε μια συγκέντρωση στο σπίτι σας ή για να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Παρόλο που κάποιο συγκεκριμένο άτομο μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολος αντίπαλος σε μια συζήτηση, θα το βρείτε πολύ ελκυστικό και θα θελήσετε να το γνωρίσετε καλύτερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments