Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Πρόταση από τη Γερμανία για τον Αλβανό διεθνή

Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Πρόταση από τη Γερμανία για τον Αλβανό διεθνή
Ενέα Μιχάι ΠΑΟΚ: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αλβανός αμυντικός έχει πρόταση από τη Γερμανία.

Ο Ενέα Μιχάι έπαιξε στα play off με τον ΠΑΟΚ και, μάλλον, άρεσε σε πολλούς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Metrοsport, ο διεθνής Αλβανός έχει πρόταση από γερμανική ομάδα που τον έχει παρακολουθήσει.

Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της Metrosport, είναι ξεκάθαρο εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι οι πωλήσεις θα αποτελέσουν ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον σχεδιασμό του νέου ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα έχουν αποδεχθεί την λογική των πωλήσεων ως βασική επιλογή για να δημιουργεί η ΠΑΕ έσοδα, να μπορεί να αναπτύσσεται και παράλληλα να ξεφεύγει και από τους σκοπέλους του FFP.

Ενδιαφέρον και για τους Γιαννούλη και Λημνιό

Υπάρχουν παίκτες που και ο ίδιος ο ΠΑΟΚ προωθεί στην μεταγραφική αγορά, έχοντας ορίσει συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους για πιθανή μεταγραφή (Τσούμπα Άκπομ, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Λημνιός) και είναι χαρακτηριστικό χθες ότι για τον Γιαννούλη, επανήλθε στην Ιταλία το ενδιαφέρον της Αταλάντα. Οι ανακατατάξεις που επίκεινται στην ιταλική ομάδα οδηγούν σε έρευνα για αριστερό μπακ, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Βέλγος, Τίμοθι Καστάνιε, θα αποτελέσει παρελθόν. Έτσι προκύπτει το ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη, αλλά και τον Γιοακίμ Μέλε της Γκενκ που κοστολογείται στα επτά εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, έχει ήδη μεταφερθεί από άνθρωπο γερμανικής ομάδας στον Όλαφ Ρέμπε το ενδιαφέρον για τον Λημνιό. Μάλιστα. άνθρωποι της ποδοσφαιρικής πιάτσας εκτιμούν ότι το επόμενο διάστημα θα φτάσει στην Τούμπα πρόταση περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Η πιο φρέσκια πληροφορία, τέλος, έρχεται για τον Ενέα Μιχάι, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα. Στην Τούμπα έχει ήδη φτάσει πρόταση από γερμανική ομάδα (μένει να διευκρινιστεί αν πήρε και την μορφή επίσημου εγγράφου) για τον Αλβανό διεθνή και τις επόμενες μέρες θα κριθεί πώς θα χειριστεί την υπόθεση ο «Δικέφαλος».

Πάντως, γενικώς το θέμα πωλήσεις βάζει σε δίλημμα όλο τον ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, καθώς, άπαντες γνωρίζουν ότι το μεγάλο μεταγραφικό παζάρι θα στηθεί τον Σεπτέμβριο. Οπότε είναι σημαντικό να ορίσουν στην ΠΑΕ για κάθε παίκτη την τιμή που θα μπορούσε να τους βάλει από τώρα σε διαδικασία πώλησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments