Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [28/07/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [28/07/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [28/07/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τρίτη [28/07/20].

Κριός

Σας αρέσει να δημιουργείτε προσμονή στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, σήμερα μπορεί να μην έχετε τον απαιτούμενο χρόνο για να ετοιμάσετε τα πράγματα σύμφωνα με το σενάριο. Θα χρειαστεί να αυτοσχεδιάσετε.

Ταύρος

Ο έρωτας για εσάς είναι μια περιπέτεια και μια πόρτα γεμάτη υποσχέσεις. Αν θέλετε να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας σήμερα, θα πρέπει να γίνετε πιο τολμηροί. Μην ντρέπεστε να μιλήσετε για τα επιτεύγματά σας ή να δείξετε τα ταλέντα σας.

Δίδυμοι

Βαθιά μέσα σας είστε αρκετά παραδοσιακοί. Παρά ταύτα, έχετε και κάποιες ασυνήθιστες αξίες που εμφανίζονται υπό ορισμένες καταστάσεις. Η πιο αντισυμβατική πλευρά σας σάς ωθεί να ενεργήσετε πιο αυθόρμητα από όσο συνήθως σήμερα. Είστε πιο ανοιχτοί και ευπροσάρμοστοι. Μια μεγάλη έκπληξη θα έρθει σύντομα στο δρόμο σας.

Καρκίνος

Η ζωή μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστική, ειδικά σήμερα, όταν νέες φιλίες έρχονται στη ζωή σας. Αν έχετε ήδη ερωτική σχέση, να είστε προετοιμασμένοι για κάτι που θα σας κρατήσει σε απόσταση για λίγο καιρό. Μην ανησυχείτε, καθώς έτσι τελικά θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Χρειάζεστε λίγο χώρο για να εκτιμήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον.

Λέων

Να είστε προετοιμασμένοι σήμερα, γιατί θα χάσετε και θα κερδίσετε κάτι στην ερωτική σας ζωή. Όλο αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα. Υπάρχει ένα στοιχείο έκπληξης στη μέρα, που θα μπορούσε να φέρει μια νέα αρχή. Ίσως εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας καταφέρετε τελικά να εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον με έναν πιο ειλικρινή τρόπο. Εάν προκύψει κάποια διαφωνία, θα συμφιλιωθείτε πολύ γρήγορα.

Παρθένος

Τα πάντα μπορούν να συμβούν με την ενέργεια της σημερινής μέρας. Αν νομίζατε ότι θα ήταν όπως όλες οι άλλες, ξανασκεφτείτε το. Έχετε μπει σε μια εποχή αλλαγών και καινούργιων ξεκινημάτων. Κάποιο άτομο με το οποίο ήσασταν φίλοι θα γίνει κάτι παραπάνω πολύ-πολύ γρήγορα. Να είστε προετοιμασμένοι.

Ζυγός

Σήμερα θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε με την παρουσία σας σε ένα περιβάλλον. Ίσως δώσετε μια διάλεξη ή οργανώσετε ένα πάρτι στο σπίτι σας. Νιώθετε την ανάγκη να απαλλαχθείτε από τους συνήθεις περιορισμούς σας και να ρισκάρετε. Είτε είστε ήδη σε σχέση είτε όχι, θα νιώσετε χημεία με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σκορπιός

Η μέρα είναι γεμάτη ανάμεικτες αλλά πολλά υποσχόμενες επιρροές. Ενώ σε κάποιους τομείς της ζωής σας τα πράγματα είναι μπερδεμένα, σε άλλους τα πάτε υπέροχα. Ενδεχομένως να δημιουργήσετε έναν ξεχωριστό δεσμό με κάποιο άτομο, που αισθάνεστε άνετα να εκφράζετε τις ιδέες σας ή με το οποίο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα.

Τοξότης

Κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Αυτό θα πρέπει να είναι το μότο σας σήμερα. Μπορεί να προκύψει μια έντονη συνάντηση, που ενώ θα ξεκινήσει ως κάτι πλατωνικό, στην πορεία θα εξελιχθεί σε κάτι ιδιαίτερο. Αισθάνεστε σαν να γνωρίζετε αυτό το άτομο όλη σας τη ζωή, αν και μόλις συναντηθήκατε.

Αιγόκερως

Η υπέροχη προσωπικότητά σας προσελκύει την προσοχή. Έχετε μια φυσική χάρη και κομψότητα που γοητεύει τους άλλους. Εάν έχετε ήδη σχέση, με κάποιο τρόπο θα εκπλαγείτε σήμερα. Μπορεί να αισθανθείτε ότι χρειάζεστε λίγο χώρο για τον εαυτό σας. Ανακαλύπτετε ότι απολαμβάνετε πραγματικά τη δική σας παρέα. Κάντε κάτι που αγαπάτε.

Υδροχόος

Εάν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε τον έρωτα, να περιμένετε ότι θα έρθει με μυστηριώδη τρόπο σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε πολύ κοντά με κάποιον/α ενώ βρίσκεστε σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση ή επισκέπτεστε κάποιο φίλο. Αυτή θα είναι η αρχή μιας ξεχωριστής περιόδου στη ζωή σας.

Ιχθύες

Συνήθως ακολουθείτε μια ήπια προσέγγιση στον έρωτα. Δεν βιάζεστε. Υπολογίζετε προσεκτικά τα συναισθήματα των άλλων και προχωράτε αναλόγως. Ωστόσο, ορισμένα πράγματα γίνονται ξαφνικά και χρειάζεται να αντιδράσετε αστραπιαία, είτε είστε έτοιμοι είτε όχι. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χαμογελάστε στο σύμπαν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments