Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Τι θα γίνει με τον Αργεντινό σέντερ φορ

Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Τι θα γίνει με τον Αργεντινό σέντερ φορ
Σέρχιο Αραούχο ΑΕΚ: Ο Αργεντινός σέντερ φορ είναι από τους αγαπημένους της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας. Θα τον απολαμβάνουν με τη φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν;

Σέρχιο Αραούχο και ΑΕΚ είναι δύο ονόματα «δεμένα». Ο Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη συμπληρώσει 79 συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 26 γκολ και έχει μοιράσει 13 ασίστ. Θα τον απολαμβάνουν, όμως, οι φίλοι του «Δικέφαλου» με τη φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

Με το θέμα ασχολείται η «Ώρα για Σπορ» που σημειώνει ότι: «Τι κυκλοφορεί για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην πιάτσα των ατζέντηδων; Ο Αργεντινός επιθετικός δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Κι αυτό, όσο η Λας Πάλμας δεν κατεβάζει σημαντικά τις απαιτήσεις της και συνεχίζει να ζητάει την οψιόν αγοράς 2,7 εκατ. ευρώ που περιλάμβανε η συμφωνία με την ΑΕΚ για την τρίτη θητεία του «Τσίνο» στα Σπάτα. Βεβαίως το καλοκαίρι είναι ακόμα μακρύ και ακόμα πιο πολλά επεισόδια έχει η μεταγραφική περίοδος που εκτάκτως και λόγω κορωνοϊού ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου».

Άλλη άποψη φαίνεται να έχει η ιστοσελίδα «Udlaspalmas», ειδική στα θέματα της Λας Πάλμας, που επικαλείται σε δημοσίευμά του το sportime.gr. H συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως ο σύλλογος από τα Κανάρια Νησιά θέλει να μειώσει κατά 50% το μπάτζετ του τη νέα σεζόν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να «διώξει» αρκετούς ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ. Ένας εξ αυτών είναι και ο Αραούχο.

Πάντα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, το «ξεσκαρτάρισμα» στο ρόστερ θα ολοκληρωθεί έως τις 10 Αυγούστου. Τότε, άλλωστε, αρχίζει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020-21 η Λας Πάλμας.

Το συμβόλαιο του Αραούχο είναι ένα από τα πιο «βαριά» στην ομάδα και η Λας Πάλμας θα του προτείνει σίγουρα «βαρβάτη» μείωση αποδοχών. Όπως, μάλιστα, σημειώνει το συγκεκριμένο άρθρο της «Udlaspalmas», ο Αργεντινός φορ δεν πρόκειται να δεχθεί μειώσεις για να αγωνιστεί σε έναν σύλλογο δεύτερης κατηγορίας.

Το Sportime τονίζει ότι από την πλευρά της η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει πρόταση το προσεχές διάστημα προκειμένου να κρατήσει τον Αραούχο στο δυναμικό της. Αυτή αναμένεται να αφορά εκ νέου δανεισμό και οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά. Πλέον μένει να φανεί ποια ακριβώς θα είναι η πρόταση της ΑΕΚ και βεβαίως αν η Λας Πάλμας πει και πάλι το «ναι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments