Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία Άρης: Βελτιωμένη οικονομικά η πρόταση για τον ποδοσφαιριστή

Ματέο Γκαρσία Άρης: Βελτιωμένη οικονομικά η πρόταση για τον ποδοσφαιριστή
Ματέο Γκαρσία Άρης: Φαίνεται πως η ελληνική ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι πρόθυμη να δώσει πολλά για να τον αποκτήσει.

Ο Ματέο Γκαρσία αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Άρη και όπως τόνισε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο «Θεός του πολέμου» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα.

Φαίνεται πως ο Ματέο Γκαρσία θέλει πολύ να φορέσει και πάλι την «κιτρινόμαυρη» φανέλα

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ματέο Γκαρσία θέλει πολύ να φορέσει και πάλι την «κιτρινόμαυρη» φανέλα και όπως προέκυψε ο Αργεντινός εξτρέμ το προηγούμενο διάστημα έψαχνε σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Από την άλλη, η ιστοσελίδα «fudbal.hotsport.rs» προβλέπει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις όσον αφορά στο μέλλον του.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προτάσσει ότι ο Άρης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, προσφέροντας ένα ποσό που αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης και ότι είναι πλέον στο χέρι του Ερυθρού Αστέρα εάν θα αποδεχθεί τη συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Άρης θα πρέπει να τα βρει με τους Σέρβους

Μάλιστα οι Σέρβοι σημειώνουν ότι μετά τη νέα εξέλιξη είναι πιθανό, σύντομα ο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Αστέρα, την ώρα που είναι ολοφάνερο ότι ο Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κάνει την υπέρβαση για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό. Να θυμίσουμε όμως, ότι από τη στιγμή που δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο με τους Σέρβους και απομένουν ακόμα τρία χρόνια, ο Άρης θα πρέπει να τα βρει μαζί τους και να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι».

Να αναφέρουμε εξάλλου πως ήδη από τον περασμένο μήνα, τον Ιούλιο, δημοσιεύματα… έστελναν στη Ρασίνγκ Κλουμπ της Αργεντινής τον Ματέο Γκαρσία. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Mozzartsport» υποστήριζε πως υπάρχει οριστική συμφωνία του αργεντίνικου συλλόγου με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Γκαρσία αντί 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις. Παράλληλα, το εν λόγω ρεπορτάζ ανέφερε πως ο Αργεντινός παίκτης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ράσινγκ, με απολαβές εβδομήντα χιλιάδων ευρώ τον μήνα. Και όλα αυτά την ώρα που ο Άρης κατέβαλλε προσπάθεια για την επιστροφή του Γκαρσία, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα, αν και ο ποδοσφαιριστής ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments