Τεχνολογία

Ο τρόπος για να διαβάζεις τα μηνύματα στο messenger χωρίς να εμφανίζεται το «διαβάστηκε»

Ο τρόπος για να διαβάζεις τα μηνύματα στο messenger χωρίς να εμφανίζεται το «διαβάστηκε»
Μηνύματα messenger: Υπάρχει τρόπος να τα διαβάζεις χωρίς να φαίνεται.

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε βρεθεί στη θέση να θέλουμε μεν να διαβάσουμε ένα μήνυμα στο messenger που μας έστειλαν στο messenger αλλά να μην θέλουμε να καταλάβει ο αποστολέας ότι όντως το διαβάσαμε. Υπάρχει λύση για να διαβάζετε τα μηνύματά σας και να μην το αντιληφθεί αυτός που δεν πρέπει.

Εκτός από τον προφανή τρόπο, δηλαδή να ενεργοποιήσεις τις ειδοποιήσεις σε μορφή μπάνερ στην οθόνη (όπου βλέπεις το μήνυμα αν δεν είναι μεγάλο) υπάρχει και ακόμη ένας τρόπος.

Φωτογραφία: Pixabay

Μόλις δεις ότι έχει έρθει ειδοποίηση στο Messenger και θες να διαβάσεις το μήνυμα χωρίς να το δει ο αποστολέας, βάλε το κινητό σου σε λειτουργία πτήσης. Στη συνέχεια πήγαινε και διάβασε το μήνυμα. Βγες από το Messenger. Βάλε το κινητό σου ξανά σε κανονική λειτουργία.

Με αυτό τον τρόπο και θα έχεις διαβάσει το μήνυμα και δε θα το έχει δει ο αποστολέας. Την επόμενη φορά, λοιπόν, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Έρχεται νέα λειτουργία στην εφαρμογή Facebook Messenger

Έρχεται ακόμα μία προσθήκη νέας λειτουργίας στη mobile εφαρμογή του Facebook Messenger τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Σε αρκετές εφαρμογές βιντεοκλήσης υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού της οθόνης σας με τους συνομιλητές. Αυτό το χαρακτηριστικό έγινε ακόμα πιο δημοφιλές με την έλευση της πανδημίας, καθώς όλο και περισσότεροι εργάζονταν από το σπίτι. Έτσι, το ίδιο αποφάσισε να κάνει και το Facebook με τη Messenger εφαρμογή του, σύμφωνα με το lastopoint.gr.

Είτε θέλετε να μοιραστείτε αναμνήσεις από τη συλλογή της κάμερας, να ψωνίσετε μαζί online, να περιηγηθείτε στα social media μαζί και πολλά ακόμα, το screen sharing κάνει εύκολο το να παραμείνετε συνδεδεμένοι και κοντά με τους αγαπημένους σας, ακόμα κι όταν είστε μακριά. Και να αναφέρουμε πως το screen sharing θα εμφανιστεί στο Facebook Messenger στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής για Android και iOS.

Το Facebook Messenger είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Το Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην κεντρική ιστοσελίδα. Μάλιστα, το Facebook έχει αναφέρει ότι το Messenger έχει 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments