Αθλητισμός

Ραφίνια Ολυμπιακός: Είπε το “ναι” ο Βραζιλιάνος – Προσπαθεί να τον κρατήσει η Φλαμένγκο

Ραφίνια Ολυμπιακός: Είπε το “ναι” ο Βραζιλιάνος – Προσπαθεί να τον κρατήσει η Φλαμένγκο
Ραφίνια Ολυμπιακός: Ο έμπειρος δεξιός μπακ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό αλλά η Φλαμένγκο προσπαθεί να τον κρατήσει.

Τυπική διαδικασία θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Ραφίνια από τον Ολυμπιακό, σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «globoesporte». Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αποκαλύπτει ότι ο 35χρονος οπισθοφύλακας, ενημέρωσε την διοίκηση της Φλαμένγκο, πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδος. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ιστοσελίδα, η πρόταση των «ερυθρολεύκων» δεν αφήνει κανένα περιθώριο άρνησης στον Ραφίνια, δεδομένου ότι του προσφέρονται οι τριπλάσιες  απολαβές απ΄ αυτές που έχει τώρα στην «Φλα».

Εφ΄ όσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ραφίνια, θα πρόκειται για μία εξαιρετική κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι ο διεθνής (σ.σ. τέσσερις φορές) Βραζιλιάνος, διαθέτει μεγάλη εμπειρία και σπουδαίες παραστάσεις, από την θητεία του στην Μπάγερν Μονάχου (179 συμμετοχές, πέντε γκολ), αλλά και στην Σάλκε (153-7) και Τζένοα (34-2).

Προσπαθεί να τον κρατήσει η Φλαμένγκο

Δημοσίευμα ιστοσελίδας της Βραζιλίας υποστηρίζει ότι οι υπεύθυνοι της «Φλα» δεν έμειναν με «σταυρωμένα» τα χέρια και προσπάθησαν, να μεταπείσουν τον 35χρονο ακραίο μπακ να μείνει στην ομάδα. Άμεσα, όπως ενημερώνει, του κατέθεσαν αντιπρόταση σε αυτή των ερυθρολεύκων ζητώντας του να την σκεφτεί και να μείνει στην ομάδα.

Η προσπάθειά τους αυτή όμως δεν είχε αποτέλεσμα. Ο Ραφίνια όμως τους είπε ότι είναι αρκετά τιμητικό το γεγονός ότι προσπαθούν να τον κρατήσουν αλλά τους εξήγησε ότι θέλει πάρα πολύ να επιστρέψει στην Ευρώπη για να αγωνιστεί και μάλιστα σε μία ομάδα η οποία του προσφέρει και ένα καλό συμβόλαιο αλλά και την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την απάντηση αυτή η διοίκηση της Φλαμένκο τα… παράτησε αποδεχόμενη την επιθυμία του παίκτη να πάει σε μια άλλη ομάδα. Ο Ραφίνια αποχωρεί από την Φλαμένκο έχοντας παίξει σε έναν χρόνο 46 παιχνίδια και έχοντας κατακτήσει πέντε τίτλους, ανάμεσα σε αυτούς και ένα Λιμπερταδόρες. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά και για την απόκτηση αριστερού μπακ. Το πρώτο φαβορί σε αυτή τη φάση είναι ο Χοσέ Χολέμπας που έμεινε ελεύθερος από την Γουότφορντ και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments