Αθλητισμός

Ζόρζε Ολυμπιακός: «Χτυπάει» τον Βραζιλιάνο της Μονακό η ομάδα του Πειραιά

Ζόρζε Ολυμπιακός: «Χτυπάει» τον Βραζιλιάνο της Μονακό η ομάδα του Πειραιά
Ζόρζε Ολυμπιακός: Σύμφωνα με γαλλικές πηγές, η ομάδα του Πειραιά «πάει» και για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Ο Χοσέ Χολέμπας βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό μετά την πώληση του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ. Όμως, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς «πάει» και για άλλο αριστερό μπακ και, σύμφωνα με γαλλικές πηγές, έχει κινηθεί για τον Βραζιλιάνο ακραίο μπακ της Μονακό, Ζόρζε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη Γαλλία, ο Ζόρζε είναι στη λίστα του Ολυμπιακού, της γαλλικής Ναντ και τουρκικών ομάδων. Ο 24χρονος Βραζιλιάνος της Μονακό παίζει αριστερός μπακ αλλά και έξω αριστερά αλλά δεν είχε πολλές συμμετοχές φέτος. Από τη Γαλλία διαρρέεται πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν κίνηση και για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ο Ζόρζε είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας και στη Μονακό έχει παίξει 34 ματς έχοντας 2 γκολ και 4 ασίστ.

Δείτε στιγμιότυπα με τον Ζόρζε

Ολόκληρο το όνομα του Βραζιλιάνου είναι Ζόρζε Μάρκο ντε Ολιβέιρα Μοράες, ενώ γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1996. Ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Φλαμένγκο, ανέβηκε στη Β’ ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου, ενώ έπειτα έπαιξε και με την πρώτη ομάδα πριν μεταγραφεί στη Μονακό το 2017. Οι Μονεγάσκοι τον έχουν δώσει δανεικό σε Πόρτο και Σάντος.

Τι γίνεται με Σεμέδο και Καμαρά

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένα όνομα που ακούγεται συχνά στα δημοσιεύματα του πορτογαλικού και ελληνικού τύπου, και αφορά το ενδιαφέρον της Μπενφίκα αρχικά και της Πόρτο στη συνέχεια για τον στόπερ των ερυθρολεύκων.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα της Πορτογαλίας ο Σεμέδο είναι ήδη σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Πόρτο. Οι «δράκοι» μάλιστα ετοιμάζουν το τελικό τους «χτύπημα» για τον Σεμέδο, προσφέροντας σε πρώτη φάση μόνο χρήματα στον Ολυμπιακό κι όχι έμψυχα ανταλλάγματα, όπως έγραφαν στην Πορτογαλία, σύμφωνα με το sdna.gr.

Την ίδια στιγμή στον Ολυμπιακό υπάρχουν έντονες φήμες ότι οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δεχθούν πρόταση για την πώληση του μέσου. Ο Μαντί Καμαρά πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, με αποτέλεσμα να τον «γλυκοκοιτάζουν» από ομάδες της Αγγλίας και της Ιταλίας. Σύμφωνα με τη “Sportime” τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν οι φήμες ότι αναμένεται μεγάλη πρόταση στους ερυθρόλευκους για τον διεθνή μέσο. Σύμφωνα με αυτές, η πώληση του μπορεί να φτάνει και τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιούκαστλ έχει αναφερθεί ως υποψήφια ομάδα για τον διεθνή μέσο και θα μπορούσε να διαθέσει αυτό το ποσό, αφού τόσο η Μίλαν, όσο και η Ρόμα που επίσης τον έχουν στη λίστα τους δύσκολα θα μπορούσαν να βγάλουν αυτό το διάστημα ένα τέτοιο ποσό από τα ταμεία τους. Θυμίζουμε ότι ο Μοχαμέντ Μαντί Καμαρά αγωνίζεται από το 2018 στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments