Video

Τατιάνα Στεφανίδου: Απολαμβάνει τις διακοπές της με εντυπωσιακές βουτιές από σκάφος

Τατιάνα Στεφανίδου: Απολαμβάνει τις διακοπές της με εντυπωσιακές βουτιές από σκάφος
Τατιάνα Στεφανίδου: Βούτηξε στη θάλασσα και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας εντυπωσιακές βουτιές στην καταγάλανη θάλασσα.

Η γνωστή παρουσιάστρια από το hashtag που χρησιμοποίησε, φαίνεται πως είναι στους Παξούς, μέρος των Επτανήσων, στο Ιόνιο Πέλαγος που βρίσκονται νότια της Κέρκυρας. Εκεί φαίνεται πως έχει επιλέξει, αυτό το διάστημα, η Τατιάνα Στεφανίδου να απολαύσει οικογενειακές ολιγοήμερες διακοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Από τους Παξούς με αγάπη! #paxoi#island#Greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Έπειτα από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, ενόψει και την νέας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιχειρεί να γεμίσει μπαταρίες με στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Μέσα από τον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μετρά σχεδόν 400 χιλιάδες ακολούθους, η Τατιάνα Στεφανίδου συνηθίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους  ξεχωριστά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και γι αυτούς που ζήτησαν βουτιά με το κεφάλι. Αφιερωμένη! #Paxoi#Greece#Greekislands#ionio#ioniansea

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

Αυτή τη φορά η δημοφιλής παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο εντυπωσιακά βίντεο στο προφίλ της στα οποία κάνει σε αργή κίνηση μια βουτιά στα καταγάλανα νερά των Παξών. «Από τους Παξούς με αγάπη!» σχολίασε με νόημα στη λεζάντα της ανάρτησης, ενώ στο δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε, έγραψε το εξής: «Και για αυτούς που ζήτησαν βουτιά με το κεφάλι. Αφιερωμένη!».

Και από τις αναρτήσεις της αποδεικνύεται δεινή κολυμβήτρια η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία αν και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με την οικογένειά της, φροντίζει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες. Ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως τα σχόλια έπεσαν «βροχή». «Μπράβο σου γοργόνα», «Τέλεια! Μου αρέσει που δεν μασάς Τατιάνα μου και να σου πω την αλήθεια δεν σου το είχα, μπράβο», «Μπράβο Τατιάνα, συγχαρητήρια, μια και μοναδική» και «Αυτή μου αρέσει πιο πολύ αλλά προτιμώ βουτιά σπαγγάτο όπως πέρυσι», είναι μερικά από τα σχόλια των followers στα βίντεό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments