Ελλάδα

Φθιώτιδα: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ έγινε στάχτη στην εθνική – Σώοι οι επιβάτες και ο οδηγός

Φθιώτιδα: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ έγινε στάχτη στην εθνική – Σώοι οι επιβάτες και ο οδηγός
Φθιώτιδα: Λεωφορείο των ΚΤΕΛ τυλίχτηκε στις φλόγες το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα. Σώοι οι 28 επιβάτες και ο οδηγός.

Αξέχαστο θα μείνει το ταξίδι στους 28 επιβάτες του λεωφορείου των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης που πήγαινε προς Αθήνα. Το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στο ύψος του Μαρτίνο στο ρεύμα προς Αθήνα. Ευτυχώς επιβάτες και οδηγός είναι ασφαλείς.

Στην κατηφόρα, λίγο πριν τα όρια με το νομό Βοιωτίας το όχημα πήρε φωτιά. Eυτυχώς όμως τόσο οι 28 επιβάτες όσο και ο οδηγός πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη μηχανή. Ο οδηγός προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα αλλά δεν τα κατάφερε και το λεωφορείο τυλίχθηκε πολύ γρήγορα στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 οχήματα από Αταλάντη, με επικεφαλής τον Διοικητή Άρη Μπεκιάρη, ένα όχημα από Άγιο Κωνσταντίνο, ένα από Θήβα και ένα από Λαμία, καθώς υπήρχε φόβος η πυρκαγιά να επεκταθεί σε δασική έκταση πλησίον της εθνικής, κάτι που δεν συνέβη χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία και σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές μέχρι η κίνηση να διοχετευθεί από παράδρομο ως το Κάστρο Βοιωτίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments