Lifestyle

Όλοι μιλούν για το κόκκινο μπικίνι της Νίκης Θωμοπούλου στη Μύκονο

Όλοι μιλούν για το κόκκινο μπικίνι της Νίκης Θωμοπούλου στη Μύκονο
Νίκη Θωμοπούλου: Με τη νέα τάση του φετινού καλοκαιριού, το κόκκινο μπικίνι, εμφανίστηκε στη Μύκονο.

Το κόκκινο μπικίνι πάει να γίνει η απόλυτη τάση το φετινό καλοκαίρι, καθώς πολλές κυρίες το επιλέγουν για να βγουν στις παραλίες. Τελευταία που το φόρεσε στην Ελλάδα και της πήγαινε εξαιρετικά, καθώς έχει και τις τέλειες αναλογίες, είναι η Νίκη Θωμοπούλου.

Η Νίκη Θωμοπούλου έχει επανέλθει ταχύτατα όσον αφορά στη σιλουέτα της μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού από το γάμο της με το Γιάννη Μαρακάκη.

Σε εξαιρετική φόρμα λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις βουτιές του στη Μύκονο, έχοντας μαζί του την κόρη του και δείχνοντας πιο ευτυχισμένο από ποτέ, όπως αναφέρει το marie claire. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τα στιγμιότυπα από την παραμονή του στην παραλία και τα παιχνίδια με την κόρη του.

Αν το little black dress είναι η πιο ασφαλής και επιτυχημένη επιλογή για τις εξόδους που αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε τίποτα να φορέσουμε, τότε αντίστοιχα, το κόκκινο triangle μπικίνι αποτελεί τη δοκιμασμένη εναλλακτική για την παραλία· ποτέ δεν απογοήτευσε κανέναν.

Για την ιστορία πάντως, θυμίζουμε ότι την ίδια αδυναμία στο κόκκινο μπικίνι που είναι μακράν το must have του φετινού καλοκαιριού έχει και η Δούκισσα Νομικού. Παρότι, τη βλέπουμε συνέχεια να αλλάζει μαγιό είτε πρόκειται για μπικίνι είτε για ολόσωμα, νομίζουμε πως εντοπίσαμε το φετινό της αγαπημένο διότι την έχουμε δει να το «τιμά» τουλάχιστον δύο φορές.

Ο λόγος για ένα απλό κόκκινο triangle μπικίνι που σίγουρα αποτελεί μία διαχρονική επιλογή για κάθε κορίτσι εκεί έξω. Στην προκειμένη, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το μοντέλο και παρουσιάστρια να καταφθάνει στην παραλία με denim σορτς, ενώ συνοδευόταν και από το σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο

Ξεσήκωσε τους θαυμαστές του το μοντέλο Αλεσάντρα Αμπρόσιο παίζοντας βόλεϊ στο Μαλιμπού. Ο Μπεν Άφλεκ δέχθηκε ένα εντυπωσιακό δώρο από την σύντροφό του για τα γενέθλιά του, ενώ η αδελφή της Σάρον Στόουν, η Κέλι, που νοσηλεύεται με κοροναϊό απηύθυνε δραματική έκκληση σε όλους να φορούν μάσκες.

Τράβηξε τα βλέμματα η Αλεσάντρα Αμπρόσιο παίζοντας βόλεϊ σε παραλία στο Μαλιμπού. Φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι το 39χρονο μοντέλο έδειξε τις ικανότητές της στο άθλημα ενώ όσοι έτυχε και βρέθηκαν στην παραλία θαύμασαν το αψεγάδιαστο κορμί της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments