Αθλητισμός

Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα παρουσίασε παίχτη της πάνω σε άλογο [vid]

Ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα παρουσίασε παίχτη της πάνω σε άλογο [vid]
Ελληνική ομάδα άλογο: Η παρουσίαση βιντεοσκοπήθηκε, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε όπως ήταν αναμενόμενο κατευθείαν viral.

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο ομάδα της Μεσσηνίας παρουσίασε το νέο παίχτη της. Έτσι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος καβάλησε ένα άλογο, κράτησε ένα τόξο στο χέρι και έκανε βόλτα σε ένα χωράφι. Η παρουσίαση βιντεοσκοπήθηκε, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε όπως ήταν αναμενόμενο, κατευθείαν viral.

«Ένεση εμπειρίας και δύναμης για τον Κυπάρισσο,με τον αριστεροπόδαρο επιθετικογενή – με έφεση στην άμυνα, Παναγιώτη Βασιλόπουλο! Μετά απο μια πλούσια σταδιοδρομία στα Μεσσηνιακά γήπεδα, πρωταθλητής με Δωριέα Δωρίου και ΠΑΟ Καλού Νερού και δυναμική παρουσία σε Αετό, έρχεται στον Κυπάρισσο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το ταξίδι του με την στρογγυλή θεά! Εκτός του νομού μας, έχει βοηθήσει σημαντικά στο παρελθόν τον Νεοπεντελικό!

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Παναγιώτης δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: “Πάνω που είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ενεργά με το ποδόσφαιρο, προέκυψε η πρόταση του Κυπάρισσου FC, ενός σπουδαίου πρότζεκτ από ταλαντούχα άτομα, με ένα Δ.Σ που ήρθε για να ταράξει τα νερά του Τριφυλιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο!! Το λιγότερο που μπορώ να υποσχεθώ ειναι να φέρουμε εις πέρας αυτό που οραματίστηκαν οι ιδρυτές του συλλόγου.” Ο Κυπάρισσος είναι εδώ!», αναφέρει η ομάδα στην παρουσίαση του βίντεο.

Το σλόγκαν του συλλόγου είναι:

«Το ελάφι αναστήθηκε. Ο Κυπάρισσος στην αρένα των μεσσηνιακών γηπέδων». Ο Κυπάρισσος FC είναι η νέα ομάδα της Κυπαρισσίας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της Μεσσηνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments