Lifestyle

Ραφαέλα Φίκο: Η πρώην του Μπαλοτέλι αναστάτωσε τη Μύκονο [pics]

Ραφαέλα Φίκο: Η πρώην του Μπαλοτέλι αναστάτωσε τη Μύκονο [pics]
Ραφαέλα Φίκο: Η εκρηκτική Ιταλίδα έκανε διακοπές στο νησί των ανέμων.

Τη Μύκονο επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ραφαέλα Φίκο και όπως ήταν φυσικό, ξεσήκωσε το νησί των ανέμων με την εντυπωσιακή της παρουσία.

Μοίρασε «εγκεφαλικά» σε πλαζ στη Μύκονο

Η εκρηκτική Ιταλίδα έχει υπάρξει σύντροφος κορυφαίων ποδοσφαιριστών της υφηλίου όπως ο Μάριο Μπαλοτέλι και αναστάτωσε πλήθος κόσμου όταν εμφανίστηκε σε πλαζ στη Μύκονο φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι μοιράζοντας «εγκεφαλικά» στους λουόμενους. Εξάλλου, το όνομα της Ραφαέλα Φίκο φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο ωραίες γυναίκες που κάνουν αυτή την εποχή διακοπές στο ελληνικό νησί.

Είναι γνωστή για το εντυπωσιακό κορμί της αλλά το όνομά της έχει συνδεθεί και με σκάνδαλα

Και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί με εξωτικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα με την εμφάνισή της να αναστατώνει το ανδρικό κοινό. Πάντως, το όνομά της έχει συνδεθεί με πολλά σκάνδαλα όπως με το αν το παιδί είναι όντως του πρώην της, του Μπαλοτέλι. Σύμφωνα με το γνωστό μοντέλο, ο άσος του ποδοσφαίρου δεν είχε δει την κόρη του από την ημέρα που γεννήθηκε, πριν από αρκετά χρόνια και δεν ενδιαφερόταν ούτε για εκείνη.

Μάλιστα, τότε η πρώην αρραβωνιαστικιά του Μάριο Μπαλοτέλι, Μπέτυ Κουράκου είχε μιλήσει στο Star δίνοντας τη δική της απάντηση. «Είχα μιλήσει με τον Μάριο μέσω skype, αλλά και μηνυμάτων, μια εβδομάδα πριν γεννήσει η Ραφαέλα Φίκο. Ο ίδιος μου είπε ότι το παιδί δεν είναι δικό του, για αυτό δεν πηγαίνει στο νοσοκομείο να το δει». «Η Πία έχει μεγαλώσει και εκείνος ακόμα δεν έχει μπει στον κόπο να έρθει να τη γνωρίσει. Ακόμα δεν έχει αντικρίσει το παιδί του. Αλλά, τι λέω; Ακόμα δεν με έχει πάρει τηλέφωνο, την κόρη του θα ερχόταν να δει;», είχε δηλώσει η Ραφαέλα δακρύζοντας σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, πριν από μερικά χρόνια.

Επίσης, η Ραφαέλα το 2008 είχε πάρει μέρος στο ιταλικό Big Brother και όταν βγήκε από αυτό, είχε βγάλει «στο σφυρί» την παρθενιά της, την οποία πωλούσε για ένα εκατομμύριο ευρώ ενώ λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα το 2011, το όνομά της συνδέθηκε με τα περίφημα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments