Ελλάδα

Ηράκλειο παιδί πισίνα: Στην εντατική 9χρονος – Βρέθηκε αναίσθητος

Ηράκλειο παιδί πισίνα: Στην εντατική 9χρονος – Βρέθηκε αναίσθητος
Ηράκλειο παιδί πισίνα: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου στην Κρήτη καθώς ένα αγοράκι 9 ετών ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα.

Ένα αγοράκι 9 ετών μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αφού ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Κυριακής 23 Αυγούστου από πισίνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Καρτερού.

Η κατάσταση του παιδιού είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και για το λόγο αυτό διασωληνώθηκε ενώ κρίθηκε αναγκαία και η μεταφορά του στην Εντατική Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, που προσεύχονται για ένα ευχάριστο νέο από τα χείλη των γιατρών.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ούτε και για το τι συνέβη.

Εγκεφαλικά νεκρός ο μικρός που κινδύνεψε να πνιγεί στην πισίνα στη Ρόδο:

Σημειώνεται πως το περιστατικό στην Κρήτη δεν είναι το μοναδικό. Αρχές Αυγούστου ένα 5χρονο αγοράκι έκανε διακοπές με την οικογένειά του στη Ρόδο, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνούν οι αστυνομικές αρχές του νησιού, κινδύνεψε να πνιγεί στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Το αγοράκι, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ηράκλειο και νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, είναι εγκεφαλικά νεκρό, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιώργο Χαλκιαδάκη. «Δυστυχώς η κατάσταση του παιδιού είναι πολύ κακή. Ήρθε από τη Ρόδο εγκεφαλικά νεκρό», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Χαλκιαδάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments