Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Οι ενδεκάδες των ομάδων – Οι πρώτες φωτό από την Τούμπα

ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας: Οι ενδεκάδες των ομάδων – Οι πρώτες φωτό από την Τούμπα
ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Λίγα λεπτά απομένουν για τον κρίσιμο αγώνα του «Δικέφαλου του Βορρά» για τα προκριματικά του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεσίκτας στην Τούμπα για τα προκριματικά του Champions League. Η αναμέτρηση θα είναι μονή, ενώ το ματς μεταδίδει το Open στις 9 η ώρα. Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα θα ξεκινήσει με τους: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Ροδρίγο, Γιαννούλης, Τζόλης, Πέλκας, Άκπομ. Δείτε την ανάρτηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Twitter:

Οι αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ είναι οι εξής: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Σβιντέρσκι. Από τη μεριά της, η Μπεσίκτας του Σεργκέν Γιαλτσίν ξεκινάει με τους: Ερσίν, Λενς, Ενσακαλά, Βίντα, Ουέλινγκτον, Ουισάλ, Χάτσινσον, Μπόιντ, Ενκουντού, Μενσά, Λαρίν.

Δείτε την ανάρτηση της τουρκικής ομάδας στο Twitter με τους πρώτους 11:

«Ντεμπούτο» για τη νέα φανέλα

Με νέες ασπρόμαυρες ριγέ εμφανίσεις θα αγωνιστεί στην πρώτη του επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Δείτε την ανάρτηση του «Δικέφαλου»:

View this post on Instagram

#OurShirt for tonight #PAOKBES #UCL #Matchday

A post shared by PAOK FC (@paok_fc) on

Δείτε πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο:

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφάλειας έξω από την Τούμπα με πολλούς αστυνομικούς να βρίσκονται γύρω από την Τούμπα.

Δείτε φωτογραφίες από την ώρα που έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο για τον κρίσιμο αγώνα για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι το αποψινό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Η νίκη επί της Μπεσίκτας του εξασφαλίζει τη θέση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκλειστεί στη συνέχεια θα έχει εξασφαλισμένη τη θέση του στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments