Ελλάδα

Κέρκυρα: Νεκρή Βρετανίδα – Τη χτύπησε προπέλα ταχύπλοου

Κέρκυρα: Νεκρή Βρετανίδα – Τη χτύπησε προπέλα ταχύπλοου
Κέρκυρα: Τραγικό δυστύχημα στο νησί του Ιουνίου. Γυναίκα παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος και βρέθηκε νεκρή.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Κέρκυρα, με μια γυναίκα να ανασύρεται νεκρή από τη θάλασσα λίγο πριν από τις 10 πμ,  στην περιοχή Αυλάκη στη ΒΑ πλευρά του νησιού. Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τουρίστρια από τη Βρετανία.

Η άτυχη τουρίστρια εντοπίστηκε από λουόμενους, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα, που αποδίδονται σε προπέλα σκάφους. Το πρωί στην θαλάσσια περιοχή υπήρχαν πολλά ταχύπλοα σκάφη και το Λιμεναρχείο διεξάγει έρευνες για την υπόθεση, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση, που αναμένεται να διενεργηθεί τις επόμενες ώρες.

Η ιατροδικαστική έρευνα θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση

Η ηλικία της άτυχης γυναίκα εκτιμάται άνω των 60 ετών. Τις αποκρουστικές εικόνες στη θάλασσα, είδε πρώτος ένας άντρας και στην περιοχή σήμανε συναγερμός. Ο ίδιος ειδοποίησε το λιμενικό που έφτασε ταχύτατα ενώ στο σημείο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου, που προσπαθούσε να μάθει τι είχε συμβεί.

Η νεκρή γυναίκα, που εκτιμάται ότι είχε έρθει από τη Μεγάλη Βρετανία για διακοπές, μεταφέρθηκε αρχικά στην περιοχή της Ημερολιάς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του νησιού. Το λιμενικό προσπαθεί να συλλέξει στοιχεία για να συμπληρώσει το παζλ της υπόθεσης. Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης είναι σίγουρο ότι θα ρίξουν περισσότερο φως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments