Διεθνή

Παντρεμένη 35χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ σε χωράφι με 15χρονο

Παντρεμένη 35χρονη καθηγήτρια έκανε σεξ σε χωράφι με 15χρονο
Του έστειλε και γυμνές της φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο σχολείο.

Ακόμη μια περίπτωση αποπλάνησης ανήλικου μαθητή από καθηγήτρια έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα παρόμοιων περιστατικών στην Βρετανία προκαλώντας σάλο από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την 35χρονη Κάντις Μπάρμπερ παντρεμένη καθηγήτρια η οποία φέρεται να κατηγορείται ότι έκανε σεξ με 15χρονο μαθητή σε χωράφι, ενώ του έστειλε και γυμνές της φωτογραφίες στο Snapchat, οι οποίες στη συνέχεια κυκλοφόρησαν στο σχολεία.

Οι παραπάνω αποκαλύψεις έγιναν κατά τη διάρκεια της χθεσινής δίκης. Σύμφωνα με την Daily Mail, η 35χρονη δασκάλα, Κάντις Μπάρμπερ, φέρεται επίσης να είπε στο αγόρι από το γυμνάσιο του Μπακιγχαμσάιρ ότι μπορεί να είναι έγκυος στο μωρό του. Η Μπάρμπερ, η οποία είπε στην αστυνομία ότι ο λογαριασμός της πρέπει να έχει παραβιαστεί, αρνήθηκε μία σειρά από κατηγορίες που αφορούν στο αγόρι συμπεριλαμβανομένης της παραβίασης της εμπιστοσύνης.

Την σεξουαλική επαφή φέρεται να ανακάλυψε ο διευθυντής του σχολείου όταν στο γυμνάσιο κυκλοφόρησε μία φωτογραφία της 35χρονης στην οποία ήταν τόπλες. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Μπάρμπερ πλησίασε το αγόρι σε μία σχολική αθλητική απονομή βραβείων και τον πρόσθεσε στο Snapchat. Οι εισαγγελείς ισχυρίστηκαν ότι η δασκάλα, τότε 33 ετών, είχε πάρει το νεαρό στο αυτοκίνητό της και τον οδήγησε σε μια απομονωμένη περιοχή όπου ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Παράλληλα, η δασκάλα, η οποία έχει και η ίδια παιδιά σχολικής ηλικίας, συναντήθηκε αργότερα κρυφά με το αγόρι δύο ακόμα φορές και του έστειλε φωτογραφίες της, οι οποίες στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν ευρέως στο σχολείο.

«Όλα ξεκίνησαν στις 27 Σεπτεμβρίου του 2018 όταν η καθηγήτρια ζήτησε να δανειστεί το τηλέφωνο του μαθητή. Έχοντας στην κατοχή της το κινητό του, πέρασε τις λεπτομέρειες του λογαριασμού της στο Snapchat στον λογαριασμό του. Τα πράγματα εξελίχθηκαν από την πλευρά της στέλνοντας μηνύματα. Θα του έλεγε ότι έκανε μπάνιο ή ντους και μετά θα το ρωτούσε αν ήθελε να συναντηθούν» είπε ο εισαγγελέας. «Αυτός (το θύμα) δεν ήταν περήφανος για αυτό που συνέβη, δεν επιδείκνυε, δεν ήταν κάποιο είδος φαντασίας.

Ήταν εξαιρετικά ανήσυχος και νευρικός όταν οι φήμες ξεκίνησαν», είπε σε άλλο σημείο. Η Μπάρμπερ συνελήφθη στις 12 Μαρτίου πέρυσι και αρνήθηκε ότι έκανε σεξ με το αγόρι, ισχυρίστηκε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ευρέως γνωστή στο σχολείο – αν και αργότερα έχασε το μωρό – και ότι πατέρας ήταν ο σύζυγός της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments