Τεχνολογία

Twitter: Έρχονται τα Quote Tweets

Twitter: Έρχονται τα Quote Tweets
Twitter: Το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης εισάγει τα Quote Tweets.

Σε μια ακόμη αλλαγή προβαίνει το Twitter με σκοπό να κάνει την πλατφόρμα πιο διαδραστική μεταξύ των χρηστών.

Το Twitter φέρνει μια αλλαγή προκειμένου να διευκολύνει τους χρήστες του όταν δημοσιεύουν κάτι

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να διαβάζουν σύντομα μηνύματα μέχρι 280 χαρακτήρες, εισάγει τα Quote Tweets με στόχο να τα ξεχωρίσει από τα απλά retweets. Εδώ και αρκετά χρόνια, περίπου μια πενταετία, είναι διαθέσιμο να αναρτήσει κανείς ένα tweet σχολιάζοντας ένα άλλο tweet στο Twitter.

Αυτή η δυνατότητα αγαπήθηκε πάρα πολύ από τους χρήστες και με τον καιρό αποδείχτηκε πως αυτή η «υπηρεσία» να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις με την άποψη κάποιου άλλου σχολιάζοντας το ίδιο του το tweet στο δικό σου timeline έγινε εξαιρετικά δημοφιλής τρόπος με το Twitter να θέλει να βάλει την επιλογή αυτή σε… περίοπτη θέση.

Πλέον δεν θα υπάρχουν τα «Retweets with Comments» αλλά βαφτίζονται «Quote Tweets» 

Έτσι, τα γνωστά σε όλους «Retweets with Comments» βαφτίζονται «Quote Tweets» και εμφανίζονται στη γραμμή αλληλεπιδράσεων του post μαζί με τα likes και τα απλά retweets, όπως φαίνεται ακριβώς από πάνω. Θυμίζουμε πως το Twitter, ο ιδιαίτερα δημοφιλής ιστοχώρος κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει στους χρήστες του να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω των tweets. Τα μηνύματα μπορούν να αναγνωστούν και από μη συνδεδεμένους χρήστες, αλλά μόνο οι συνδεδεμένοι μπορούν να δημοσιεύσουν κείμενα. Δημιουργήθηκε στις 21 Μαρτίου του 2006 από τον Τζακ Ντόρσεϊ με την υπηρεσία να γίνεται γρήγορα γνωστή ενώ πλέον μετρά εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Μάλιστα, είναι ένας από τα δέκα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments