Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι δύο επιλογές του Μαρτίνς για εξτρέμ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι δύο επιλογές του Μαρτίνς για εξτρέμ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Μπουφάλ και Ενκουντού είναι οι παίκτες που έχει στην κορυφή της λίστας του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μία από τις θέσεις που σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάρει παίχτη είναι αυτή του πλάγιου επιθετικού. Στην πραγματικότητα, όποιος έρθει θα καλύψει τη θέση του Ντανιέλ Ποντένσε που είχε φύγει για τη Γουλβς τον Ιανουάριο και από τότε δεν υπήρξε μεταγραφή με τα χαρακτηριστικά του εκρηκτικού Πορτογάλου.

Όπως είναι γνωστό από τις προηγούμενες μέρες, οι Πειραιώτες συζητούν με τη Σαουθάμπτον για τον Σοφιάν Μπουφάλ και με την Μπεσίκτας για τον Ζορζ-Κεβίν Ενκουντού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει και τους δύο παίκτες στην κορυφή της λίστας του. Ίσως, με ένα προβάδισμα για τον Μαροκινό άσο της αγγλικής ομάδας.

Όμως, τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα θέλουν τον Μπουφάλ να είναι και στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπέτις, κάτι που όπως έχει επισημάνει το pagenews.gr κάνει τη μεταγραφή του πιο δύσκολη. Και από άποψη τιμής.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν άμεσα οι συγκεκριμένες επαφές, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα play off του Champions League με την Ομόνοια.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Μπουφάλ, αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει «ζεστή» και την υπόθεση του Ενκουντού. O ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα, ενώ η Μπεσίκτας θέλει να ξεφορτωθεί ορισμένα «βαριά» συμβόλαια από το ρόστερ της.

Τι γίνεται με την ενίσχυση στην άμυνα

Μια «ανάσα» από τον Ματέους Ρέις είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ» μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αναμένεται στην Ελλάδα ο παίκτης για λογαριασμό των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ-χαφ, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο Σαββατοκύριακο, θα φτάσει στην Αθήνα στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Ο παίκτης θέλει με τα «χίλια» να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, όμως αύριο δεν αποκλείεται να δώσει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Ρίο Άβε κόντρα στην Τοντέλα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή προέκυψε ξαφνικά ένα ρεπορτάζ για τον Κουφρέ της Βελέζ, ως εναλλακτική λύση. «Αργά χθες βράδυ προέκυψε μία πληροφορία που θέλει να έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού ακόμη μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, ένας μάνατζερ πρότεινε έναν μπακ από την Βελέζ της Αργεντινής. Ο λόγος για τον Μπρίαν Κουφρέ, Είναι 24 ετών, έχει ύψος 1,79 μ,, παίζει κυρίως ως αμυντικός χαφ. Το συμβόλαιο του με τη Βελέζ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021», αναφέρει η ίδια αθλητική εφημερίδα που πάντα έχει «πλούσιο» ρεπορτάζ για τους Πειραιώτες.

Για τα δεξιά της άμυνας, τώρα, φαίνεται πως υπάρχει προχωρημένο ενδιαφέρον για τον Αντουάν Κοντέ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments