Αθλητισμός

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Φερέιρα για το μεγάλο ματς

Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ: Το πλάνο του Φερέιρα για το μεγάλο ματς
Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για την πρώτη μάχη με τη Ρωσική ομάδα.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League. Οι Θεσσαλονικείς θα ολοκληρώσουν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ρώσους και το μεσημέρι θα πετάξει με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, με τη σειρά του, έχει μιλήσει στους παίκτες του τα σημεία που πρέπει να δώσουν έμφαση στο πρώτο ματς. Μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει δώσει οδηγίες στους Πέλκα, Γιαννούλη και Ελ Καντουρί για τον τρόπο με τον οποίο θα κινούνται μέσα στο γήπεδο, ειδικά στην πλάτη της ρωσικής άμυνας. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση προβληματίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος σκέφτεται να κάνει μία επιλογή-έκπληξη και να τοποθετήσει στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης τον Χρήστο Τζόλη.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, στα άκρα θα είναι ο Πέλκας και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας σε σχέση με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει ο Κρέσπο και οι υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν ίδιες με τον αγώνα κόντρα στην Μπενφίκα.

Επιμένει για Γιαννούλη η Αταλάντα

Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Γιανούλλη, ειδικά στα ματς της Ευρώπης, έχουν εντυπωσιάσει όχι μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τους σκάουτερ των ομάδων που εδώ και καιρό τον έχουν βάλει στα μπλοκάκια τους ή έστω… στα τάμπλετ τους, αφού τα πάντα έχουν προχωρήσει. Η ομάδα που εδνιαφέρεται περισσότερο είναι η Αταλάντα.

Ο Γιαννούλης είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη θέση του αναπληρωματικού του Ρόμπιν Γκόζενς στο αριστερό άκρο της άμυνας των μπεργκαμάσκι. Ποιο είναι το ζήτημα; Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ από ό, τι φαίνεται ξεπερνούν το ποσό που οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν, γεγονός που τους αναγκάζει να σκεφτούν εναλλακτικές οδούς.

Σύμφωνα με τη σημερινή αναφορά της «L’Eco di Bergamo», η Αταλάντα σκέφτεται να εντάξει στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ τον Αρκάντιους Ρέκα, τον αριστερό της οπισθοφύλακα που κατά την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη ΣΠΑΛ και γενικότερα δεν υπολογίζεται από τον Γκασπερίνι. Μια τέτοια πρόταση για συνδυαστικό deal – πιστεύεται στη γείτονα χώρα – θα είχε ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να ρίξει τις απαιτήσεις του για τον Γιαννούλη κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments