Lifestyle

Φουρέιρα Μποτία ξανά μαζί

Φουρέιρα Μποτία ξανά μαζί
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα.

Μερικά φωτογραφικά καρέ που δείχνουν την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και τον καφέ τους στη Βούλα ήταν αρκετά για να ξεσπάσουν ψίθυροι για τη σχέση του ζευγαριού. Αν και το ζευγάρι είχε αποφασίσει να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους πριν από μερικούς μήνες και ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης, μάλλον φαίνεται πως τα προβλήματα που είχαν να κάνουν με την απόσταση που τους χώριζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια έπινε χαλαρά τον καφέ της με τον Αλμπέρτο Μποτία σε γνωστό καφέ της περιοχής. Καθόταν δίπλα του και κουβέντιαζαν, γελούσαν, κοιτούσαν μαζί διάφορα στο κινητό, ενώ στην παρέα τους είχαν και κάποιους φίλους. Όσοι τους είδαν από κοντά, κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι και όχι απλά για δύο πρώην που είναι πλέον φίλοι. «Αρκετές φορές αγκάλιαζε ο ένας τον άλλον, ενώ το βράδυ αναχώρησαν μαζί και έφυγαν με το λευκό τζιπ της Ελένης για το σπίτι της στα νότια προάστια», αναφέρει πηγή στο περιοδικό Gala, πουν δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, έχει παλιότερα πει στον αέρα της εκπομπής της πως ήταν παρούσα την ώρα που ο Αλμπέρτο Μποτία ερωτεύτηκε την Ελένη Φουρέιρα. όπως χαρακτηριστικά συζητήθηκε στο πάνελ ο ποδοσφαιριστής δεν είχε μάτια για κανένα άλλον μέσα στο μαγαζί παρά μόνο για την όμορφη τραγουδίστρια. «Το βράδυ που γνωρίστηκαν ήμουν μπροστά. Τον ξέρω τον Αλμπέρτο… του κάνω νόημα, αλλά αυτός δεν μου έδωσε σημασία, πετούσε λουλούδια στην Ελένη, του πετούσε, την χάζευε και η Ελένη τίποτα. Και γυρνάω σπίτι και βλέπω στο Instagram ότι ο Μποτία την έκανε follow στο instagram και εκείνη τον έκανε μετά και λέω εδώ είμαστε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στο πάνελ της εκπομπής της.

Νέα πρόταση της Κύπρου στην Ελένη για τη Eurovision

Το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει στη Eurovision 2021 αναζητά η Κύπρος, με την Ελένη Φουρέιρα να φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση ώστε να την εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά. Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Κύπριοι αρμόδιοι έχουν σκεφθεί και την Κατερίνα Στικούδη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, δεν ξεχνούν την Ελένη η οποία δέχτηκε πρόταση. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και η εταιρεία της, όπως γράφει η espresso θα ακούσουν πρώτα τα τραγούδια και μετά θα δώσουν την απάντησή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments