Αθλητισμός

Βόλος – ΠΑΟΚ: Φρεσκάρει την ομάδα ενόψει Κράσνονταρ ο Φερέιρα

Βόλος – ΠΑΟΚ: Φρεσκάρει την ομάδα ενόψει Κράσνονταρ ο Φερέιρα
Βόλος - ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα ετοιμάζει αλλαγές στο παιχνίδι για την Super League προκειμένου να έχει πιο φρέσκια την ομάδα του.

Πριν λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ έδωσε την πρώτη του μάχη για μια θέση στους ομίλους του Champions League. Η Κράσνονταρ επικράτησε με 2-1 και πήρε ένα μικρό προβάδισμα. Το γεγονός ότι τα παιχνίδια είναι διπλά, δίνει στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να μπορέσει να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή μέσα στην έδρα του. Κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο και θα πρέπει οι παίκτες να είναι ξεκούραστοι. Βέβαια ενδιάμεσα υπάρχει και το παιχνίδι με τον Βόλο για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει περιθώρια για άλλη απώλεια μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Ο Άμπελ Φερέιρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του για να προφυλάξει/ξεκουράσει κάποια «βαριά» χαρτιά της ομάδας του. Είναι πολύ πιθανό ο Αντριάν Περέιρα να κάνει ντεμπούτο για να πάρει ανάσες ο Γιαννούλης, ενώ για το δεξί άκρο υποψήφιος είναι ο Μπίσεσβαρ, με τον Κρέσπο πιθανό να παίζει στην τριάδα των στόπερ για να ξεκουραστεί ο Βαρέλα.

Έτοιμοι οι Τσολάκ και Ουαγκέ

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι και οι Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Ουαγκέ. Αμφότεροι θα είναι, όπως όλα δείχνουν, στην αποστολή και είναι αρκετά πιθανό να πάρουν χρόνο συμμετοχής, μιας και τα εργομετρικά τους ήταν εξαιρετικά. Ο Μούσα Ουαγκέ δήλωσε ευτυχής για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, περιέγραψε τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και μίλησε για τη συνεργασία του με παίκτες του διαμετρήματος των Μέσι και Σουάρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του PAOK TV ο νεοαποκτηθεις δεξιός μπακ:

– Τα πρώτα σου συναισθήματα γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου; «Αισθάνομαι πολύ καλά με τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι έχω πολλούς στόχους να πετύχω με αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε μαζί τους στόχους μας».

– Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ; «Εγώ προσωπικά θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει και να κερδίσουμε τρόπαια αν μπορούμε. Νομίζω ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε και να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας».

– Μετά από δύο χρόνια στη Βαρκελώνη, πόσο πιο δυνατός νιώθεις με την συνύπαρξή σου με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες; «Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται σε πολλά παιχνίδια. Νιώθω αρκετά δυνατός να έρθω εδώ, ώστε να είμαι σε υψηλό επίπεδο. Η προπόνηση με παίκτες όπως ο Μέσι κι ο Σουάρες με έχουν κάνει πιο έμπειρο. Έμαθα πολλά απ΄αυτούς και νομίζω ότι με ωφέλησε ώστε να ανέβω επίπεδο».

– Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως παίκτη; «Νομίζω ότι είμαι ένας γρήγορος παίκτης, πολύ επιθετικός. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα προσόντα μου».

– Τι γνωρίζεις για τους φίλους του ΠΑΟΚ, κι αν θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα; «Νομίζω πως έχω μήνυμα γι΄αυτούς. Είδα κάποια βίντεο στα σόσιαλ μίντια, νομίζω ότι είναι τρελοί και φανταστικοί. Συνεχίστε παιδιά να μας υποστηρίζετε με αυτόν τον τρόπο και εμείς θα δώσουμε τα πάντα για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments