Ελλάδα

Αυτοκτόνησε ο διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής στον Βόλο

Αυτοκτόνησε ο διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής στον Βόλο
Χάρη στις προσπάθειές του Αλέξανδρου Δούρα στο "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο λειτουργεί κέντρο εμφύτευσης μονίμων βηματοδοτών.  

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου καθώς απαγχονισμένος βρέθηκε μέσα στο σπίτι του ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του “Αχιλλοπούλειου” Νοσοκομείου Βόλου, Αλέξανδρος Δούρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γνωστός καρδιολόγος βρέθηκε νεκρός από την πρώην σύζυγό του η οποία πήγε στο σπίτι να τον αναζητήσει, επειδή δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Μάλιστα λέγεται ότι τον βρήκε κρεμασμένο με καλώδιο από σωλήνα του καλοριφέρ.

Σημειώνεται, ότι μέχρι χθες το μεσημέρι ο κ. Δούρας εργαζόταν κανονικά στο Νοσοκομείο και, μάλιστα, είχε ζητήσει ραντεβού από τον διοικητή του κ. Γ. Ντόκο για υπηρεσιακά θέματα. Ωστόσο, όπως αναφέρει το τοπικό μέσο taxydromos.gr, επικαλούμενο καλά πληροφορημένες πηγές, ο καρδιολόγος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι’ αυτόν τον λόγο είχε πάρει αναρρωτική άδεια από την εργασία του.

Ο γιατρός είχε γίνει διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής, πριν από πέντε χρόνια, και χάρη στις προσπάθειές του στο “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο λειτουργεί κέντρο εμφύτευσης μονίμων βηματοδοτών.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών, και είχε αναπτύξει πολιτική δράση στην πόλη όντας στέλεχος της αριστεράς. Επίσης, είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τον Μ. Πατσιαντά. Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοί του, οι οποίοι πληροφορήθηκαν για το απονενοημένο διάβημά του, αδυνατώντας να πιστέψουν το τραγικό τέλος που έδωσε στη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments