Αθλητισμός

Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον 23χρονο μέσο

Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Πολλοί οι «μνηστήρες» για τον 23χρονο μέσο
Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να τον δώσει δανεικό, τότε πολλές είναι οι ομάδες που θα «κονταροχτυπηθούν» για τον 23χρονο παίκτη.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έκανε την περσινή σεζόν με τον Ατρόμητο, τόσο σε κανονική σεζόν όσο και σε play-out, 27 συμμετοχές, με 4 γκολ και 1 ασίστ. Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», ο Πέδρο Μαρτίνς αναμενόταν να του δώσει ευκαιρίες, αλλά μέχρι τώρα αυτό δεν έχει συμβεί. Αν τελικά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν επιλέξει να τον κρατήσει στο ρόστερ, τότε πολλές είναι οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν.

«Ο Θανάσης Ανδρούτσος κάνει προπονήσεις στον Ρέντη, αλλά ακόμα δεν έχει μπει σε αποστολή. Υπήρχε η πληροφόρηση πριν από είκοσι ημέρες, ότι ο Μαρτίνς θα του έδινε θα του έδινε ευκαιρίες τη φετινή σεζόν. Έως τώρα δεν έχει «γράψει» παρουσία σε 20άδα. Ήδη αρκετές ομάδες παραμονεύουν για να τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν εντός της εβδομάδας», γράφει η αθλητική εφημερίδα. Ο 23χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

O Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας από την Ομόνοια αύριο 29/9 στις  22:00 στη ρεβάνς της νίκης με 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ξεκάθαρο στόχο να προκριθεί από τα playoffs στους ομίλους του Champions League. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του δεν θα υποτιμήσουν την κυπριακή ομάδα, το εγκώμιο της οποίας έπλεξε.

«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος έχουμε άλλο τόσο να παίξουμε. Δεν θα μείνουμε στο 0-0 δεν είναι στην… ταυτότητά να παίζουμε για να κρατήσουμε το σκορ. Η Ομόνοια έχει χαρακτήρα και δεν πρόκειται να την υποτιμήσουμε. Είναι ο στόχος να προκριθούμε στους ομίλους.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα, ήμασταν κοντά στα στάνταρ μας. Στο τελευταίο ματς παίξαμε καλύτερα. Η Ομόνοια έχει περισσότερο ρυθμό αυτήν την εποχή γιατί έχει παίξει περισσότερα παιχνίδια. Πολλοί σύλλογοι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν πρόβλημα λόγω του κορωνοϊού», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα δύο κρούσματα στην Ομόνοια: «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι παίκτες είναι αυτοί. Εμείς μόλις δούμε την αποστολή τους θα ξέρουμε ποιοι θα λείπουν και ποιοι θα τους αντικαταστήσουν. Δεν μας ανησυχεί. Αυτό που μας ανησυχεί είναι πως είναι μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή και μπορεί να παίξει γρήγορα. Παράλληλα θα παίξει στην έδρα της και σίγουρα αυτό θα παίξει τον ρόλο του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments