Πολιτική

Στέλλα Κυριακίδου κορωνοϊός: Σε καραντίνα η Επίτροπος Υγείας και Τροφίμων της ΕΕ

Στέλλα Κυριακίδου κορωνοϊός: Σε καραντίνα η Επίτροπος Υγείας και Τροφίμων της ΕΕ
Στέλλα Κυριακίδου κορωνοϊός: Όπως ενημέρωσε η ίδια, ήρθε σε επαφή με θετικό κρούσμα, γι' αυτό τέθηκε σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της.

Σε αυτοπεριορισμό στις Βρυξέλλες μπήκε η Επίτροπος Υγείας και Τροφίμων της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου, καθώς πρόσωπο με το οποίο ήρθε σε επαφή βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό. “Χθες ενημερώθηκα ότι μια στενή επαφή μου ήταν θετική για στην covid19. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας, απομονώθηκα και εργάζομαι από το σπίτι. Δεν έχω συμπτώματα και αισθάνομαι καλά. Μείνετε ασφαλείς και καλή Κυριακή», έγραψε στο Τwitter η κυρία Κυριακίδου.

Δείτε την ανάρτησή της Επιτρόπου Υγείας και Τροφίμων:

Παράλληλα η κυρια Κυριακίδου σε  πρόσφατη ενημέρωση της για την εξέλιξη του ιού, ανέφερε ότι πολλά είναι τα κράτη μέλη, στα οποία η κατάσταση είναι χειρότερη ακόμη και από το πικ τους τον Μάρτιο που μας πέρασε. Ακόμη, η Επίτροπος Υγείας και Τροφίμων της ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι ο χαμηλότερος αριθμός θανάτων αυτή τη φορά δεν πρέπει να μας ξεγελάσει. 

Ο κορωνοϊός στις Βρυξέλλες – Και ο αντιπρόεδρος και υπερ Επίτροπος σε καραντίνα

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον Σαρλ Μισέλ και ο Βάλντις Ντομπρόφσκις, Αντιπρόεδρος και υπερΕπίτροπος (αναμένεται να αναλάβει και το Εμπόριο), ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Tετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου ότι μπήκε σε καραντίνα, αλλά νιώθει καλά. Στη Γερμανία, μετά τον Μάας, σε καραντίνα μπήκε και ο Αλτμάγιερ, ο οποίος ήταν στις Βρυξέλλες πρόσφατα, όπως και ο Μάας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments