Διεθνή

ΗΠΑ Σάλεμ: Αρκετοί νεκροί μετά από ομηρία

ΗΠΑ Σάλεμ: Αρκετοί νεκροί μετά από ομηρία
ΗΠΑ Σάλεμ: Πολλά άτομα έχασαν τη ζωή τους σε κατάσταση ομηρίας που έλαβε χώρα στο Σάλεμ του Όρεγκον, το βράδυ της Δευτέρας. Τι αναφέρουν οι τοπικοί αξιωματούχοι.

Για αρκετούς νεκρούς μετά από ομηρία στην πόλη Σάλεμ της πολιτείας Όρεγκον έκανε λόγο η τοπική αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου (ξημερώματα της Τρίτης για την Ελλάδα). Συγκεκριμένα, αξιωματούχοι από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μάριον ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για πιθανή κατάσταση ομηρίας περίπου στις 00:30, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο του σερίφη.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ειδικός διαπραγματευτής συνομίλησε με τον ύποπτο. Καθώς το περιστατικό βρισκόταν σε εξέλιξη, ανταλλάχθηκαν πυρά και προκλήθηκαν «αρκετοί θανατηφόροι τραυματισμοί, συμπεριλαμβανομένου του υπόπτου», κατά την ίδια ανακοίνωση. Για την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι είναι οι νεκροί και οι τραυματίες.

“Ειδικός διαπραγματευτής μετέβη στο σημείο και επιχείρησε να μεταπείσει τον ύποπτο, μέσω τηλεφώνου, δυστυχώς, όμως, στο σημείο έπεσαν αρκετοί πυροβολισμοί. Έχουμε πολλούς θανάτους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να δίνεται ακριβής αριθμός. Όπως ενημέρωσε το γραφείο του τοπικού σερίφη, κατά τους πυροβολισμούς δεν τραυματίστηκε κάποιο από τα στελέχη της δύναμης επιβολής του νόμου.

Την έρευνα για το αιματηρό περιστατικό έχει αναλάβει η αστυνομία του Όρεγκον. Διευκρινίζεται πως το Σάλεμ βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Πόρτλαντ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments