Lifestyle

Δανάη Παππά σχέση: Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν με νοιάζουν τα κακά σχόλια

Δανάη Παππά σχέση: Είμαι πολύ ερωτευμένη και δεν με νοιάζουν τα κακά σχόλια
Δανάη Παππά σχέση: Η κούκλα ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον δεσμό της με τον Λάμπρο Λάζαρη.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν η Δανάη Παππά το βράδυ της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου.

Στην πετυχημένη βραδινή εκπομπή λοιπόν, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και πιο συγκεκριμένα για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη καθώς και για τα επαγγελματικά της και τον λόγο που δεν είναι πια στις «8 λΛξεις» που συνεχίζει να προβάλλεται κανονικά στον ΣΚΑΙ.

To όμορφο κορίτσι του «Τατουάζ» είναι ερωτευμένο και το χαμόγελό της τα λέει όλα. Η ηθοποιός του πετυχημένου σίριαλ του Alpha είναι σε σχέση με τον γοητευτικό άνδρα και ο φωτογραφικός φακός φροντίζει να εντοπίζει τη νεαρή Δανάη στις δημόσιες εμφανίσεις της όπως τότε που εθεάθησαν μαζί στο νυχτερινό κέντρο, πριν από αρκετούς μήνες, που τραγουδούσε ο Γιώργος Σαμπάνης.

Είναι ερωτευμένη και αδιαφορεί για τα κακά σχόλια 

Η ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι περνάει όμορφα στην Εύβοια που είναι ο ένας από τους δύο τόπους καταγωγής της γιατί δεν πιάνει καλά το κινητό της ενώ σχετικά με τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη εξέφρασε τα εξής: «Είμαι πολύ ερωτευμένη. Είναι μια ωραία σχέση και το ζω. Αφού νιώθω άνετα, δεν με νοιάζουν τα κακά σχόλια, δεν με ακουμπάνε».

Και προσέθεσε: «Όταν όλος ο κόσμος σε συμπαθεί κάτι δεν πάει καλά έλεγε η γιαγιά μου η Κερκυραία. Έχω πληγωθεί από άσχημα σχόλια. Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις μην το πεις καθόλου». Ο Γρηγόρης έκανε μάλιστα, μια αποκάλυψη το πόσο δύσκολο του ήταν να παρουσιάζει με σύντροφό του με την οποία είχαν χωρίσει και δεν ήταν καλά και φαινόταν στην παρουσίαση.

Γιατί έφυγε από τις «8 Λέξεις»;

Παράλληλα, η όμορφη ηθοποιός εξομολογήθηκε πόσο πολύ έχει πληγωθεί από τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχθεί, αλλά και για ποιο λόγο αποχώρησε από τη σειρά «8 Λέξεις». «Είναι τρεις εβδομάδες που αποχώρησα από τις 8 Λέξεις. Είναι πολύ ωραία που δεν έχω γυρίσματα, είναι πολύ ωραία που είμαι στην Αθήνα, μου είχε λείψει να ασχολούμαι με τον εαυτό μου και να κάνω πράγματα για εμένα. Θα ήθελα να είμαι στο σίριαλ μέχρι το τέλος».

«Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν δική μου επιλογή γιατί και η προηγούμενη σειρά ήταν πάλι στην Κύπρο, οπότε τρία χρόνια ήταν αρκετά για μένα. Τα πήγαινα πολύ καλά με τους συνεργάτες μου στην Κύπρο, κάναμε παρέα, αλλά μου έλειπε το σπίτι μου», συμπλήρωσε η όμορφη ηθοποιός που επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με τον έναν ώμο έξω αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments