Διεθνή

Τζόνσον για Τραμπ: Είμαι σίγουρος πως θα γίνει καλά

Τζόνσον για Τραμπ: Είμαι σίγουρος πως θα γίνει καλά
Τζόνσον για Τραμπ: "Είμαι σίγουρος πως ο πρόεδρος Τραμπ θα γίνει καλά, έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα", είπε μεταξύ άλλων ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Σε δήλωσή του ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νοσεί από COVID-19, θα γίνει καλά και ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα. «Είμαι σίγουρος πως ο πρόεδρος Τραμπ θα γίνει καλά. Έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα… Χρειάζεται μόνο, εννοώ, το πιο σημαντικό πράγμα που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών του, έχει εξαιρετικές ιατρικές συμβουλές», δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του BBC.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρις  Τζόνσον είχε διαγνωστεί θετικός στην COVID-19 στα τέλη Μαρτίου και νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα, περιλαμβανομένων τριών νυχτών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είπε πως ανέρρωσε πλήρως και ότι δεν υποφέρει από τα λεγόμενα συμπτώματα «μακράς COVID». Στη συνέντευξή του στο BBC o Βρετανός πρωθυπουργός είπε ακόμη πως αναμένει ότι οι επόμενοι λίγοι μήνες της πανδημίας της COVID-19 θα έχουν αναταράξεις, αλλά τα πράγματα θα μοιάζουν ριζικά διαφορετικά την άνοιξη.

«Πρέπει να σας πω, με κάθε ειλικρίνεια, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αναταράξεις έως τα Χριστούγεννα, μπορεί να υπάρχουν αναταράξεις ακόμη και μετά», είπε. «Αν μιλήσετε στους επιστήμονες, όλοι ουσιαστικά συμφωνούν πως μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ριζικά διαφορετικά και θα είμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο, αυτός είναι ο κανονικός κύκλος μιας πανδημίας όπως αυτή», δήλωσε ο Τζόνσον.

Οι αναρτήσεις του Τραμπ για την υγεία του

«Θα επιστρέψω σύντομα!» είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Τραμπ σε νέο βίντεο που ανέβασε στο Twitter, αλλά τόνισε ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι «η πραγματική δοκιμασία». «Θέλω να ξεκινήσω με το να ευχαριστήσω όλους τους απίθανους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Είμαι στο Walter Reed. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο στον κόσμο για την δουλειά που κάνει. Ήρθα εδώ, δεν ένιωθα τόσο καλά. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, εργαζόμαστε σκληρά για να μπορέσω να επιστρέψω – πρέπει να επιστρέψω γιατί πρέπει ακόμα να κάνουμε την Αμερική ξανά υπέροχη. Έχουμε ακόμα βήματα να κάνουμε και πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά. Πρέπει να επιστρέψω.

Kαι πρόσθεσε: Νομίζω οτι θα επιστρέψω σύντομα. Πρέπει να τελειώσουμε την προεκλογική εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει και για την οποία κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Είναι κάτι που συνέβη για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και μάχομαι γι αυτούς. Όχι μόνο για τους Αμερικάνους, αλλά για όλο τον κόσμο. Θα νικήσουμε αυτόν τον  ή όπως αλλιώς θέλετε να τον ονομάσετε.

Ενώ συνέχισε, ο Αμερικανός πρόεδρος: “Αν δούμε τις θεραπείες που υπάρχουν και αυτές που θα έρθουν σύντομα θα τις αποκαλούσα ως θαύματα. Θαύματα που έρχονται από τον Θεό. Θέλω να σας πω ότι νιώθω καλά. Τις επόμενες μέρες θα είναι η πραγματική δοκιμασία. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο για την υποστήριξή του. Υπόσχομαι να μην την ξεχάσω ποτέ. Να ευχαριστήσω όλους τους ηγέτες του κόσμου.

Ξέρουν τι βιώνουμε. Δεν μπορούσα να μένω κλεισμένος στο οβάλ γραφείο και να μην κάνω τίποτα, για να προφυλαχθώ. Αυτή είναι η Αμερική. Η καλύτερη χώρα στον κόσμο και η πιο ισχυρή. Δεν θα μπορούσα να μείνω κλειδωμένος πάνω στο γραφείο μου, για να είμαι ασφαλής», υπογράμμισε στο νέο μήνυμα του ο Ντόναλντ Τραμπ, ενω ενημερώνει και για την πορεία της υγείας της συζύγου του .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments