Video

Ελίφ επεισόδιο 686: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 05/10 – Η Βιλντάν λέει ψέματα

Ελίφ επεισόδιο 686: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 05/10 – Η Βιλντάν λέει ψέματα
Ελίφ επεισόδιο 686: Η Βιλντάν ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το κοριτσάκι και η Ματσιντέ τη στριμώχνει.

Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ προβληματίζονται με την απουσία της Βιλντάν. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ να της φέρει την Ελίφ και να προσπαθήσει να μιλήσει μαζί της. Ο Μουσταφά επιστρέφει με άσχημα νέα. Το κοριτσάκι στο ορφανοτροφείο δεν είναι η Ελίφ. Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν λένε στην Ελίφ πως η κυρία Ματσιντέ είναι μια καλόκαρδη γυναίκα.

Η Ελίφ ντρέπεται και φοβάται αλλά ακούει όσα της λέει η Ρεϊχάν. Η Ματσιντέ κάνει ερωτήσεις στην Ελίφ σχετικά με την ταυτότητά της. Η Ελίφ θυμάται το ατύχημα και θυμάται πως ο Γιουσούφ λίγο πριν πεθάνει τη συμβούλεψε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της. Η Ματσιντέ και η Ελίφ κάνουν βόλτα στον κήπο όταν έρχεται η Βιλντάν. Η Ελίφ παγώνει όταν τη βλέπει. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά από την αντίδρασή της. Καλεί τη Βιλντάν και τη διατάζει να μιλήσει.

Η Βιλντάν ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει το κοριτσάκι. Η Ματσιντέ τη στριμώχνει και η Βιλντάν λέει πως ξέρει το κορίτσι αλλά δεν γνωρίζει περισσότερα για εκείνη. Η Ματσιντέ προσπαθεί να καταλάβει. Η Βιλντάν λέει ένα ψέμα, πως το κορίτσι είναι εγγονή ενός θείου της και πως οι γονείς της και ο παππούς της έχουν πεθάνει οπότε αναγκάστηκε να την φέρει στην έπαυλη. Η Ματσιντέ τη ρωτάει γιατί το παιδί ήταν στο κελάρι και όχι στο δωμάτιο της αλλά η Βιλντάν δίνει και για αυτό μια απάντηση. Η Ματσιντέ παραμένει σκεπτική αλλά συγχωρεί τη Βιλντάν.

Η Βιλντάν θέλει να πάρει στο δωμάτιο της την Ελίφ και στην προσπάθεια της να την πείσει, της ξεφεύγει το όνομά της. Η Ματσιντέ το ακούει και επηρεάζεται αλλά δεν καταλαβαίνει πως αυτή είναι η Ελίφ, που αναζητά. Η Ματσιντέ ζητάει από τη Γιλντίζ και τη Ρεϊχάν να φροντίσουν την Ελίφ επειδή δεν εμπιστεύεται τη Βιλντάν και τους ανακοινώνει πως θα μείνει μαζί τους.

Ο Κερέμ και η Χουμεϊρά ενημερώνονται για τις εξελίξεις. Ο Κερέμ θεωρεί πως η μητέρα του κάνει το σωστό αλλά η Χουμεϊρά διαφωνεί. Η Βιλντάν λιποθυμάει από το σοκ στο δωμάτιο της και η Ελίφ τη βοηθάει. Η Ρεϊχάν δίνει στη Βιλντάν το φάρμακο της αλλά εκείνη αντί να την ευχαριστήσει τις βάζει τις φωνές επειδή πήρε την Ελίφ από το κελάρι. Η Ρεϊχάν γίνεται έξαλλη.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments