Video

Ελίφ επεισόδιο 689: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 08/10 – Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν

Ελίφ επεισόδιο 689: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 08/10 – Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν
Ελίφ επεισόδιο 689: Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του.

Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν και εκείνη του εξηγεί τι συνέβη. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και την πιέζει να φύγει. Η Βιλντάν όμως τον απειλεί με τη σειρά της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη, θα τη σκοτώσει.

Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ταρίκ επειδή περίμενε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα. Ο Κερέμ πιστεύει πως ο Κερέμ δυσαρεστήθηκε με την άφιξη του. Αν και ο Κερέμ δεν έχει καμία φιλοδοξία σχετικά με την εταιρία ο Ταρίκ πιστεύει πως ο νεαρός θέλει να τον διώξει από πρόεδρο. Μιας και ο Κερέμ είναι ο μοναδικός γιος της Ματσιντέ και εκείνος απλά ο άντρας της κόρης της, είναι σίγουρος πως σύντομα θα προσπαθήσουν να τον απομακρύνουν από την εταιρία. Η ιδέα αυτή του έχει γίνει εμμονή. Η Ρεϊχάν πέφτει πάνω στην Χουμεϊρά στο διάδρομο και της πέφτει το ψωμί από τα χέρια.

Τρομοκρατημένη πιστεύει πως η Χουμεϊρά θα της βάλει τις φωνές αλλά εκείνη της συμπεριφέρεται καλά. Η Ρεϊχάν δεν το περίμενε. Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνος είναι έξαλλος με την κατάσταση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος. Τώρα πια η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερα στο σπίτι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Η Ματσιντέ δεν έχει καταλάβει ότι είναι η Ελίφ, που αναζητά αλλά παρόλαυτά η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή. Αρνείται να κατέβει για δείπνο και η στάση του δυσαρεστεί τη Ματσιντέ. Μετά τον καυγά της με τον Ταρίκ, η Χουμεϊρά γίνεται πάλι δύστροπη και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν σοκάρεται. Η Ματσιντέ δίνει οδηγίες στη Βιλντάν να πάει και να ψωνίσει για την Ελίφ ρούχα και ένα καινούριο κρεββάτι.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι εκνευρίζει τη Χουμεϊρά και βάζει τις φωνές στο κοριτσάκι. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει να κάνει με τα προβλήματα του γάμου της. Η Χουμεϊρά το αρνείται και προστατεύει για άλλη μια φορά τον άντρα της. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται εχθρικά στη Χουμεϊρά και εκείνη νιώθει δυστυχισμένη. Ο Ταρίκ δεν δίνει καμία σημασία στα παράπονά της και πηγαίνει στη δουλειά του. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως η συνεργασία της με τον Γιουνούς θα είναι προβληματική. Η Ρεϊχάν φτιάχνει κουλουράκια και πηγαίνει μερικά στην Ελίφ αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και παίρνει εκείνη το πιάτο. Η Βιλντάν έχει εκνευριστεί με τη Ρεϊχάν επειδή μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της. Αντί να δώσει τα κουλουράκια στην Ελίφ, τα πετάει τα σκουπίδια.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments