Video

Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ και δεν πίστευα ότι θα κολλήσω

Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: Φοβήθηκα γιατί προσέχω πάρα πολύ και δεν πίστευα ότι θα κολλήσω
Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: H Ολυμπιονίκης, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο «Just The 2 Of Us», ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον ιό.

Τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα ελληνικής εκπομπής έδωσε η αθλήτρια του άλματος εις τριπλούν και του άλματος εις μήκους Πηγή Δεβετζή.

Η γνωστή Ολυμπιονίκης με τις μεγάλες διακρίσεις η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «ιπτάμενη Θρακιώτισσα», μίλησε στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Έλα Χαμογέλα» λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση ότι είναι θετική στη νόσο COVID-19. Το πρώτο της μήνυμα λοιπόν, έπειτα από τη δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι βρέθηκε θετική στον ιό έστειλε η Πηγή Δεβετζή.

Με σύνδεση μέσω Skype η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει τις τελευταίες ημέρες ενώ την ώρα που έδινε συνέντευξη, η Πηγή Δεβετζή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. «Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, λόγω της κατάστασης. Και όταν κάποιος κάνει γυμναστική ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα», σχολίασε αρχικά αναφορικά με το πώς αντιλήφθηκε ότι έχει κορωνοϊό.

«Δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν σύνηθες φαινόμενο για μένα. Αλλά λέω κάτι συμβαίνει γιατί είχα πονοκέφαλο για τρεις συνεχόμενες μέρες. Έτσι πήγα και έκανα το τεστ. Ευτυχώς που πήγα και προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα για περαστικά και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό. Μακάρι να ήξερα πώς το κόλλησα. Θέλει πολλή προσοχή», είπε συγκινημένη η Πηγή Δεβετζή.

Και προσέθεσε: «Φοβήθηκα πάρα πολύ και λέω δόξα τω Θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω και δεν είμαι σε κάποιο νοσοκομείο. Υπάρχει κόσμος που είναι στα νοσοκομείο και στενοχωριέμαι πάρα πολύ και συγγνώμη που συγκινούμαι. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και δεν το περίμενα ότι θα μου στείλουν τόσα πολλά μηνύματα», τόνισε η Ολυμπιονίκης του τριπλούν που ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως η κορυφαία της χρονιάς τον Δεκέμβριο του 2008.

Να θυμίσουμε πως επρόκειτο να συμμετάσχει στο «Just the 2 of Us» αλλά το τεστ που έκανε πριν αρχίσει το παιχνίδι, βγήκε θετικό με αποτέλεσμα να αλλάξει το πρόγραμμα και να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από του αρμόδιους του τηλεοπτικού σόου.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η Πηγή Δεβετζή στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments