Ελλάδα

Θετική στον κορωνοϊό η Πηγή Δεβετζή

Θετική στον κορωνοϊό η Πηγή Δεβετζή
Πηγή Δεβετζή κορωνοϊός: Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν σε τεστ που έκανε πριν τη συμμετοχή της στο Just the 2 of Us εντοπίστηκε θετική στον ιό.

Ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Η Πηγή Δεβετζή ενημέρωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, ύστερα από εξέταση που έκανε, πριν λάβει μέρος στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Just the 2 of Us. Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν επρόκειτο να συμμετάσχει στο Just the 2 of Us μαζί με την Έφη Σαρρή, αλλά το τεστ που έκανε πριν αρχίσει το παιχνίδι βγήκε θετικό με αποτέλεσμα

Όλοι οι συντελεστές του συγκεκριμένου show υποβάλλονται ήδη σε έλεγχο από ιδιωτικό εργαστήριο και μπαίνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών μέχρι να γίνει επαναληπτικό τεστ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής εφόσον το επαναληπτικό τεστ της επόμενης εβδομάδας βγει αρνητικό για όλους, οι συντελεστές θα επιστρέψουν στις πρόβες. Τα γυρίσματα και οι πρόβες του σόου που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Οκτωβρίου ακυρώνονται. Προληπτικός έλεγχος στο σύνολο των συντελεστών θα γίνεται και πριν από το κάθε live, πρακτική που ακολουθήθηκε από την αρχή της πανδημίας.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας

Λίγα λόγια για την Πηγή Δεβετζή

Γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 1976 στην Αλεξανδρούπολη. Στη διάρκεια της καριέρας της αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια του Ολυμπιακού. Η Δεβετζή ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες ως η κορυφαία της χρονιάς τον Δεκέμβριο του 2008, κυρίως λόγω του χάλκινου μεταλλίου που είχε κατακτήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου της ίδιας χρονιάς (ένα μετάλλιο που της αφαιρέθηκε το 2016 λόγω του ότι βρέθηκε ντοπαρισμένη σε αυτούς τους αγώνες) με 2.016 ψήφους και τιμήθηκε από τον ΠΣΑΤ για 4η συνεχή χρονιά, που αποτελεί ρεκόρ.

Θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στην ιστορία του τριπλούν αφού κατέχει την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο αγώνισμα με 15,32 μέτρα, επίδοση που πέτυχε στον προκριματικό του τριπλούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα, στις 21 Αυγούστου 2004. Στον τελικό του αγωνίσματος κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο με επίδοση 15,25 μ. στην τέταρτη από τις 6 προσπάθειες που επιχείρησε στον τελικό. Την ίδια χρονιά κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Βουδαπέστη το Μάρτιο με 14,73 μ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments