Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ: Ομιλίες Τραμπ και Μπάιντεν στις πολιτείες κλειδιά

Εκλογές ΗΠΑ: Ομιλίες Τραμπ και Μπάιντεν στις πολιτείες κλειδιά
Εκλογές ΗΠΑ: Στην κούρσα των συγκεντρώσεων επιδίδονται οι δύο υποψήφιοι, με την Φλόριντα και την Πενσιλβάνια να αναδεικνύονται σε πολιτείες κλειδιά.

Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκονται οι ΗΠΑ, καθώς η μέρα της εκλογικής αναμέτρησης πλησιάζει, με τους δύο υποψηφίους να προσπαθούν να κερδίσουν τις αμφίρροπες πολιτείες. Τον λόγο τώρα τον έχουν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις με Τραμπ και Μπάιντεν να «τρέχουν» να προλάβουν να στείλουν παντού το μήνυμά τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί σήμερα στην Πενσιλβάνια για τη δεύτερη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιεί μετά την περιπέτειά του με την COVID-19, ενώ ο Δημοκρατικός αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου Τζο Μπάιντεν μεταβαίνει στη Φλόριντα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Η επάνοδος του Τραμπ στον προεκλογικό αγώνα μετά την ανακοίνωσή του ότι είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό έγινε χθες το βράδυ στη Φλόριντα, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ πέταξε προστατευτικές μάσκες στους υποστηρικτές του, την ώρα που μιλούσε για την ανάρρωσή του, αλλά δεν φορούσε μια ο ίδιος.

«Το ξεπέρασα τώρα. Λένε ότι έχω αποκτήσει ανοσία. Αισθάνομαι τόσο δυνατός», δήλωσε στο συγκεντρωμένο πλήθος ο Τραμπ. «Θα τους φιλήσω όλους σε αυτό το ακροατήριο, θα φιλήσω τους άνδρες και τις όμορφες γυναίκες, θα σας δώσω ένα μεγάλο φιλί», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments