Αθλητισμός

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ξεκινάνε οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο

Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Ξεκινάνε οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο
Ομάρ Ελ Καντουρί ΠΑΟΚ: Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την πλευρά του Μαροκινού για την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Πριν από μερικά χρόνια ο ΠΑΟΚ έκανε την υπέρβαση με την απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ενός παίκτη με καριέρα και καλό όνομα στην αγορά της Ιταλίας. Δεν είναι τυχαίο ότι εκείνη την περίοδο η μεταγραφή είχε ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Γιώργο Σαββίδη. Φυσικά πρέπει να θυμίσουμε ότι είχε εξελιχθεί ένα μικρό σίριαλ μέχρι να έρθει ο Μαροκινός στη Θεσσαλονίκη. Από τότε έχει μπει αρκετό νερό στο αυλάκι και ο έμπειρος χαφ αποτελεί έναν από τους παλιότερους παίκτες στο ρόστερ.

Μπορεί να βρίσκεται αρκετό καιρό στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που το όνομα του έπαιξε για πώληση. Όπως είπαμε και πριν ο παίκτης έχει καλό όνομα στην Ιταλία και ομάδες από τη γειτονική χώρα έχουν δείξει ενδιαφέρον κατά καιρούς. Στο παρελθόν μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία για λογαριασμό της Πάρμα. Ωστόσο πάντα κάτι γινόταν και στο τέλος παρέμενε κάτοικος Τούμπας.

Συζητήσεις για νέο συμβόλαιο με Ελ Καντουρί

Τέλος στις όποιες σκέψεις υπήρχαν για την απόκτηση ενός μεσοαμυντικού έβαλε ο Όλαφ Ρέμπε κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στην Τούμπα. Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής έδειξε εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, λέγοντας πως «σε κάθε θέση έχουμε τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές. Οι πιθανότητες, λοιπόν, είναι περισσότερες στο να μείνουμε ως έχουμε, παρά να κάνουμε κάποια μεταγραφή». Και αφού έκλεισε αυτό το κεφάλαιο, ο Ρέμπε στρέφει την προσοχή του στα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Ουσιαστικά για τον Ελ Καντουρί και τον Κρέσπο. Με τον Μαροκινό χαφ έχουν υπάρξει κάποιες επαφές για την παράταση της παραμονής του στην ομάδα και πιο πίσω είναι η περίπτωση του Ισπανού στόπερ, όπως και του Δημήτρη Γιαννούλη που είχε ένα «καυτό» καλοκαίρι με ενδιαφέρον. Ο Ελ Καντουρί αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι του2017. Από τότε μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 60 παιχνίδια με την “ασπρόμαυρη” φανέλα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 κάτι πως σημαίνει ότι σε λίγους μήνες μπορεί να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments