Lifestyle

Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram: Ο λόγος που μπλόκαρε ακόλουθό της

Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram: Ο λόγος που μπλόκαρε ακόλουθό της
Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram: Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η γνωστή ηθοποιός.

Καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο «Αυτός και ο Άλλος» ήταν τη νύχτα της Παρασκευής (16 Οκτωβρίου) η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου το 2001, έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων είναι «Κόκκινος Κύκλος», «Αέρινες Σιωπές», «Η απλή μέθοδος των τριών», «Έχω ένα μυστικό…» και «Εθνική Ελλάδος» ενώ κινηματογραφικά κάποιες από τις πιο γνωστές της συμμετοχές είναι στις ταινίες «Το φιλί της Ζωής», «I Love Karditsa», «Λάρισα εμπιστευτικό» και «Το έτερον ήμισυ».

Και τώρα πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερά μας Χρόνια». Έτσι, με αφορμή αυτή τη σειρά, βρέθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», όπου μεταξύ άλλων, η γοητευτική πρωταγωνίστρια παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, ότι έχει μπλοκάρει κόσμο στο Instagram αποκαλύπτοντας και τον λόγο για τον οποίο το έπραξε. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα social media είναι μέσο να επικοινωνείς τη δουλειά σου, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, παρόλα αυτά, είμαι άσχετη με την τεχνολογία. Έχω τελευταία μια βοηθό, αλλά μέχρι τώρα το έκανα μόνη μου».

Γιατί η γνωστή ηθοποιός έφτασε στο σημείο να μπλοκάρει ακόλουθό της;

«Έχω κάνει μπλοκ σε κάποιους που δεν θα ήθελα να υπάρχουν και δεν θα ήθελα να μπουν και να μπορούν να ξαναγράψουν», παραδέχθηκε η γνωστή ηθοποιός. «Σαφώς και αυτό είναι μοιραίο, όταν έχει ανοιχτό λογαριασμό, αλλά από την άλλη γιατί να υπάρχει. Για αυτό σε κάνω και μπλοκ και σε διαγράφω, φίλε μου»! «Δεν σε θέλω! Δεν σε θέλω! Πέφτει πολλή χολή μέσα στα social media. Είναι αδιανόητο. Ο κάθε πικραμένος… Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολλά προβλήματα που αυτό είναι μια διέξοδος να ξεσπάσουν αυτό το μένος προς τη ζωή. Δεν το παίρνω προσωπικά αλλά δεν θα ήθελα να υπάρχει αυτό», προσέθεσε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Επίσης, η όμορφη ηθοποιός ανέφερε με σαφήνεια πως «φωτογραφίες που να φαίνονται τα πρόσωπα των παιδιών μου στο instagram δεν ανεβάζω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments