Πολιτική

Ρένα Δούρου Μάτι: Το πρώτο σχόλιο μετά την απολογία της

Ρένα Δούρου Μάτι: Το πρώτο σχόλιο μετά την απολογία της
Ρένα Δούρου Μάτι: Μετά την 12ωρη απολογία της, όπου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής σχολίασε τα όσα συνέβησαν.
Ρένα Δούρου Μάτι: Μετά την 12ωρη απολογία της, όπου αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής σχολίασε τα όσα συνέβησαν.

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρένας Δούρου μετά από 12 ώρες, και η απόφαση ήταν να αφεθεί ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους. Η ίδια επέλεξε να σχολιάσει για όλα αυτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στο σχόλιό της αναφέρθηκε κυρίως στην τραγωδία στο Μάτι που όπως είπε χαρακτηριστικά «όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη ψυχή και στο μυαλό μου».

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή της η Ρένα Δούρου

«Η χθεσινή ημέρα έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι στη μακρά διαδικασία για τη δικαίωση των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας του Ιουλίου. Μιας τραγωδίας που, όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι κι αν γίνει, θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη ψυχή και στο μυαλό μου.

Ήταν μια δύσκολη ημέρα γιατί αναβίωσαν δύσκολες μνήμες. Δύσκολες ώρες. Τα δύο τελευταία χρόνια η σκέψη μου ήταν και εξακολουθεί να είναι σε όλους όσους έχασαν δικούς τους ανθρώπους και το Γολγοθά εκείνων που στιγματίστηκαν από την καταστροφή. Η Δικαιοσύνη, μεθοδικά και συντεταγμένα, συνεχίζει το έργο της, το οποίο συνδράμω από την πρώτη στιγμή. Έτσι έπραξα και χθες. Έτσι θα συνεχίσω να πράττω.

Τέτοιες στιγμές – στιγμές που έχουν άρρηκτα συνδεθεί με μια ανείπωτη εθνική τραγωδία – δεν προσφέρονται για υψηλούς τόνους, θριαμβολογίες ή πολλά λόγια. Παρά για περίσκεψη. Το οφείλουμε στα θύματα και τους συγγενείς τους. Και μια τελευταία φράση: ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες που έχουν κατακλύσει με μηνύματα το messanger μου αλλά και έχουν κάνει σχετικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς τους. ΥΓ: ειδικές ευχαριστίες στους νομικούς μου συμπαραστάτες που με… υπέμειναν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments