Θέσεις Εργασίας

ΚΤΕΛ προσλήψεις: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για οδηγούς

ΚΤΕΛ προσλήψεις: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για οδηγούς
ΚΤΕΛ προσλήψεις: Λίγες ημέρες έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση των οδηγών.

Οι αιτήσεις στα ΚΤΕΛ για προσλήψεις 600 περίπου οδηγών με εμπειρία συνεχίζονται με σκοπό να ενισχύσουν τον στόλο του ΟΑΣΑ για δρομολόγια που θα ξεκινήσουν από την 1η Νοεμβρίου. Όπως αναφέρεται, οι υποψήφιοι θα πρέπει:

  • Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια και να είναι γραμμένοι στα μητρώα ή δημοτολόγια δήμου ή κοινότητας ή να έχουν την ιθαγένεια κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που διαμένουν στην Ελλάδα άνω των δώδεκα μηνών πριν από την πρόσληψή τους
  • Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους.
  • Οι Έλληνες πολίτες να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
  • Να μην έχουν καταδικαστεί για κακούργημα ή σε οποιαδήποτε ποινή. Επίσης, να μην έχουν παραπεμφθεί, με τελεσίδικο βούλευμα, για κακούργημα ή για κάποιο από το παραπάνω αδικήματα.
  • Θα αξιολογηθεί η προϋπηρεσία.

Ειδικά προσόντα πρόσληψης:

  • Να κατέχουν ισχύουσα άδεια οδήγησης λεωφορείου κατ. Δ’, ΠΕΙ (Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας) σε ισχύ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου.
  • Να πληρούν τις προϋποθέσεις υγείας για τη θέση που προορίζονται. Η σχετική καταλληλόλητα πιστοποιείται από γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τα ισχύοντα κατά περίπτωση και αποδεικνύεται με την προσκόμιση ιατρικού πιστοποιητικού κατά την πρόσληψη.

Για την «ΚΤΕΛ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ Α.Ε.» γίνονται δεκτές αιτήσεις με συνημμένο βιογραφικό σημείωμα και ευκρινείς φωτοτυπίες Αδειας Οδήγησης και Κάρτας Ταχογράφου, μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2020 (από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 8:30- 14:00), με κατάθεσή τους στην έδρα της εταιρίας στην Θήβα – Εστίας 10, Τ.Κ. 32200, είτε με courier είτε αυτοπροσώπως, καθώς και με αποστολή τους μέσω email με τίτλο «ΑΙΤΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ» στο [email protected] Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 22620-26419.

Οι ενδιαφερόμενοι στο ΚΤΕΛ Αττικής καλούνται να αποστείλουν στο [email protected] τα κάτωθι: Βιογραφικό, φωτογραφία, Ποινικό Μητρώο, άδεια οδήγησης, απολυτήριο Λυκείου ή ανώτερης βαθμίδος, πιστοποιητικό εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμης απαλλαγής από αυτές (ισχύει μόνο για τους άρρενες), κάρτα ψηφιακού ταχογράφου.

Στο «ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Α.Ε.» γίνονται δεκτές αιτήσεις με συνημμένο βιογραφικό σημείωμα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου 2020 (από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρα 07:30 π.μ. – 14:00) με κατάθεσή τους στη Γραμματεία της εταιρίας (Δημοκρατίας 4 – Κόρινθος – 1ος όροφος) καθώς και με αποστολή τους μέσω email στο [email protected]

Για το ΚΤΕΛ Εύβοιας γίνονται δεκτές αιτήσεις με συνημμένο βιογραφικό σημείωμα έως την 20ή Οκτωβρίου 2020 (από Δευτέρα έως και Παρασκευή στη Γραμματεία της εταιρίας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments