Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks: Ο χορός της άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη

Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks: Ο χορός της άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη
Κατερίνα Στικούδη My Style Rocks: «Η παρουσία σου Στέλιο μου, μού αλλάζει την ενέργεια», σχολίασε στον κριτή του σόου.

Την ώρα που υποδέχτηκε στο τηλεοπτικό πλατό έναν εκ των κριτών του My Style Rocks, του σόου μόδας που προβάλλεται καθημερινά τα απογεύματα στον ΣΚΑΙ, η λαμπερή Κατερίνα Στικούδη άρχισε να χορεύει, εντυπωσιάζοντάς τον.

Πιο συγκεκριμένα, η Μις Ελλάς για το 2005 Κατερίνα Στικούδη χόρεψε αισθησιακά και άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος ακολούθησε το μοτίβο εισόδου να μπαίνουν οι κριτές με μουσική και να κάνουν μια μίνι πασαρέλα. Όπως σχολίασε και ο ίδιος μάλιστα, η παρουσιάστρια, αν και είχε πονοκέφαλο, δεν χάλασε το χατήρι του κριτή που ήθελε να τη δει να χορεύει καθώς της το είχε ζητήσει πολλές φορές.

Η Κατερίνα Στικούδη λοιπόν, κατάφερε να «ανεβάσει» τη θερμοκρασία με μια μόνο της κίνηση. Η παρουσιάστρια του My Style Rocks το απόγευμα της Τρίτης (20 Οκτωβρίου) υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό στον διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΙ και στη συνέχεια, όπως κάνει σε κάθε επεισόδιο, καλωσόρισε τους κριτές. Όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης μπήκε στο πλατό, η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του χάρισε έναν από τους πιο αισθησιακούς της χορούς αφήνοντας τον κριτή άφωνο.

«Ήθελες να σου χορέψω. Τόσο καιρό δεν λες, πότε θα χορέψεις;», σχολίασε χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη στον κριτή με εκείνον να απαντά: «Θέλω πάρα πολύ, αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Επειδή ξέρω ότι έχεις πονοκέφαλο, δηλαδή αν δεν είχες πώς θα ήσουν;». Και η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη στον Στέλιο Κουδουνάρη ήταν άμεση.

«Έχω λίγο πονοκέφαλο, αλλά η μουσική, η παρουσία σου, Στέλιο μου, μού αλλάζει την ενέργεια», του εξέφρασε με χαμόγελο και θετική διάθεση ενώ του έδειξε τον δρόμο για να πάρει τη θέση του στην καρέκλα του ώστε να μπορέσει να υποδεχθεί και τους υπόλοιπους κριτές του My Style Rocks καθώς και τα κορίτσια που διαγωνίζονται προκειμένου να ξεκινήσει το γύρισμα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η όμορφη Κατερίνα χαρίζει έναν μίνι αισθησιακό χορό στο σόου αφού όπως φαίνεται και από το βίντεο στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της, η διάθεσή της είναι στα ύψη απολαμβάνοντας αυτό που κάνει και σχετίζεται με την παρουσίαση και τη μόδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τώρα στον @skaitv.gr ! Μην το χάσετε !! #80s #Gala #MystyleRocks @grmystylerocks 💃🏽 #stefanoudakisdesigner @stefanoudakisdesigner 👗😍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments