Video

Λίτσα Πατέρα ΑΝΤ1: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή

Λίτσα Πατέρα ΑΝΤ1: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απουσίαζε από την πρωινή εκπομπή
Λίτσα Πατέρα ΑΝΤ1: «Δεν είναι σήμερα μαζί μας», ανέφερε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Αισθητή ήταν η απουσία της Λίτσας Πατέρα από την πρωινή καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τη γνωστή αστρολόγο.

«Η Λίτσα Πατέρα δεν είναι σήμερα μαζί μας αλλά ελπίζω να είναι μαζί μας στο τηλέφωνο», σχολίασε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» της Παρασκευής (23 Οκτωβρίου). Η γνωστή αστρολόγος, λόγω ενός συνηθισμένου, όπως φαίνεται, προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί, αποφάσισε να μην προσέλθει στην εκπομπή. Μάλιστα, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα έδωσε κάποιες διευκρινίσεις για την απουσία της αυτή. «Λίγες φορές βλέπω από το σπίτι και είναι πολύ ωραία. Δεν έχω κάτι σοβαρό, αλλά επειδή ο λαιμός επιδεινώθηκε, είπα να τον προστατεύσω λιγάκι επειδή είναι και τριήμερο, για να περάσει και να μην με ταλαιπωρεί.

Σταθερή αξία της η συνεργασία με τον ΑΝΤ1

Έτσι, εφόσον υπήρξε και σχετική τηλεφωνική επικοινωνία, φαίνεται πως δεν τίθεται κάποιο άλλο θέμα, με την καταξιωμένη αστρολόγο, να είχε δηλώσει το εξής όταν είχε πάει ως καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» όπου μίλησε για όλα. «Φυσικά και όλα αυτά τα χρόνια μου έγιναν προτάσεις να φύγω από τον ΑΝΤ1. Προτάσεις με καλά χρήματα. Ξέρεις, την εποχή εκείνη έδιναν και χρήματα για να φύγεις άσχετα από τον μισθό σου. Όμως, εγώ από την αρχή, ή τουλάχιστον όσο περνούσαν τα χρόνια, νιώθω τον ΑΝΤ1 σαν σπίτι και οικογένεια μου. Όταν επέστρεψα στη δουλειά από την καραντίνα είπα πως τώρα είμαι στον φυσικό μου χώρο».

«Αγάπησα πάρα πολύ τον πρόεδρο μας, με τα παιδιά τώρα έχω γίνει οικογένεια. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους», είχε δηλώσει για να προσθέσει πως «έπεσαν πολλά χρήματα στο τραπέζι, ναι, αλλά δεν θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο. Μέσα στην πορεία μας, ο καθένας μας έχει ανάγκη από τα χρήματα αλλά είναι και το τι πιστεύεις, τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις να προδώσεις για κάτι άλλο που είναι άγνωστο. Που δεν το ξέρεις. Εγώ έτσι το ένιωσα και δεν το μετάνιωσα ποτέ». Ακόμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τότε είχε αποκαλύψει πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν μεγάλη του επιθυμία να συνεργαστεί τηλεοπτικά με τη γνωστή αστρολόγο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments